Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Dönüş almayan bi 3’müz kaldık hocam galiba ☺️ Pegasus Cadette kurula girmeden 1 gün önce süreç iptal oldu, Thy’ de Şubat ayında kurulu geçip sağlıktan elendim, Pegasus Teknik içinde mülakat planlaması yapılması için Kasım 2025 ten beri beklemedeyim daha neler olacak bakalım. Geçenlerde olumsuz alan bir tanıdık “son 1-2 grup kaldı belirli kriterler var onları değerlendiriyoruz onlara da olumsuz gönderelim mi göndermeyelim mi diye düşünüyoruz” gibisinden bir şey söylemiş İK çalışanı. Yani neyi değerlendiriyorsun 1 yılı geçti ki elenenler arasında her şeyi 4-4 lük olan tanıdıklarım vardı. Ek olarak yeni hangar oluyor savaş durumu netleşirse ihtiyaç var tekrar alım yapacağız gibisinden de konuşma yapmış.
hocam talihsiz olmuş adınıza üzüldüm. mülakat bilgisi vermemeleri daha garip bu arada, yanlışım yoksa sentoryu da ben de mülakata girdik.
ben de gerçekten kendimden daha iyi bir iki kişinin elendiğine tanık oldum.
açıkçası benim de çok umudum kalmadı ama ret gelene kadar ihtimal vardır o yüzden devam.

• Like
Tepkiler: Cadetyolundaa

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.