Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
hayir hocam ne haber aldim ne ik maile dondu. baska bildigim haber almayan da bir kisi var.
mayis icin alim yapip yapmadiklarini muhtemelen bugun yarin linkedinden goruruz diye dusunuyorum
Sanırım 10 15 kişi kaldı haber almayan. Bakim yetkilerini vs. almışlar. Umarım dönerler. Teknik destek personeli alımlarını durdurmaları umarım bizleri etkilemez. Hangar inşaat edildi sonuçta.

• Like
Tepkiler: uçak bakarım
Arkadaşlar belli bir gruba yine olumsuz mailler iletilmiş, haberi olan var mı? Hala mülakat için aranmayanlar da varmış. Bu nasıl bir süreç yönetimi?

Arkadaşlar belli bir gruba yine olumsuz mailler iletilmiş, haberi olan var mı? Hala mülakat için aranmayanlar da varmış. Bu nasıl bir süreç yönetimi?
Emin misiniz çevrenizden mi duydunuz bana hala bir haber gelmedi bayadır bekliyorum mülakat için aranmayanlar haricinde mülakata girip haber almaynalara mı gelmiş olumsuz maili

Sevgili Adayımız,

Kariyer yolculuğunda Pegasus'a gösterdiğin ilgi ve ayırdığın zaman için teşekkür ederiz.

Küresel ölçekte yaşanan gelişmelerin havacılık sektörüne etkileri nedeniyle, işe alım sürecine devam edemeyeceğimizi üzülerek paylaşmak isteriz.

Özgeçmişini, ilerleyen dönemlerde açılabilecek farklı roller için aday havuzumuzda değerlendirmeye devam edeceğiz.

Bilgilerine sunar, kariyerinde başarılar dileriz.

Sevgiler,

Pegasus İşe Alım ve İşveren Markası Ekibi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.