Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar yine başlayanlar olmuş Nisan için ben stajyeriydim shgm yabancı dil sınavı 77 ama yeterli değilmiş galiba bu arada notu daha düşük olup girenler var biliyorum denecek ne var bilmiyorum
Puan veya modüle baktıklarını zannetmiyorum maalesef ben umudumu kesiyorum artık

Ben öğrenmeye çalıştığımda İngilizce diye duymuştum sebep olarak
benim sghm puanım var 90 ama bekliyorum hala herhangi bir dönüş başvururken yoktu ama sonradan aldım mülakatta söyledim not almışlar mıdır bilemem

ya benim icime dert oldu ben neden olumsuz olduğunu cok merak ediyorum bunu ogrenme sansimiz yok mu mail falan atsak donus yaparlar mi sizce

hala umudu olan arkadaşları üzmek istemem ama nisan ayı için başka birşey olacağını sanmıyorum ki zaten nisanın ilk haftası

bu zamanda red maili gönderdiği adayları diğer alımda çağırabilir mi onu merak ediyorum

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.