Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
arkadaşlar ben pegasusta 10 ay staj yaptım iç ilandan başvuru yaptım ağustos ayında red aldım. bi sonraki alımlar için bekle dediler bugüne kadar hiç arayan soran olmadı bölümümden birçok kişi sürekli alınıyor. önlisans uçak teknolojisi mezunuyum yabancı dil puanım da geçerli seviyede neye göre alım yapılıyor ne zaman yapılıyor bi bilgisi olan var mı?

• Like
Tepkiler: Hızır Reis
arkadaşlar ben pegasusta 10 ay staj yaptım iç ilandan başvuru yaptım ağustos ayında red aldım. bi sonraki alımlar için bekle dediler bugüne kadar hiç arayan soran olmadı bölümümden birçok kişi sürekli alınıyor. önlisans uçak teknolojisi mezunuyum yabancı dil puanım da geçerli seviyede neye göre alım yapılıyor ne zaman yapılıyor bi bilgisi olan var mı?
inanın bilmiyoruz hocam neye göre alım yapıldığını henüz çözemedik saçma sapan bir işe alım süreci

inanın bilmiyoruz hocam neye göre alım yapıldığını henüz çözemedik saçma sapan bir işe alım süreci
yani bazen sorguluyorum acaba çıkarken cv bırakmadım diye mi aranmıyorum ama zaten iç ilana başvurduğum için cv'm kayıtlarında. boşuna ingilizce öğrenmişiz falan diyorum artık stajda falan da boşuna koşturmuşuz.

ikinci hak derken tekrar mı mülakata alıyorlar?
ben haziran 2024te mezun oldum temmuz 2024te mülakata girdim ağustos 2024te olumsuz döndüler olsun dedim ilan hala açık tekrar başvuru yaptım . aynı yıl içinde (ben 2024te iki kere başvuru yapmış oldum) olumsuz alan aday tekrar başvuru yapamaz başvurunuz değerlendirilmeyecek diye döndüler. tabi bunu daha kibar dille yazdılar ama kısaca böyle

bilmiyorum linkedinde denk geldiniz mi ama benim denk geldiğim insanların minimum 2 yıl iş tecrübesi var profillerine eklemişler. onları da anlamıyorum ncs başlangıç pozisyona ne diye başvuru yaptın ki hadi onu geçtim tecrübesi olan insanları nası başlangıç, tecrübesiz poziyona olumlu kabul ettiniz boşa hayal kurdurttular insanlara cidden yazık

bilmiyorum linkedinde denk geldiniz mi ama benim denk geldiğim insanların minimum 2 yıl iş tecrübesi var profillerine eklemişler. onları da anlamıyorum ncs başlangıç pozisyona ne diye başvuru yaptın ki hadi onu geçtim tecrübesi olan insanları nası başlangıç, tecrübesiz poziyona olumlu kabul ettiniz boşa hayal kurdurttular insanlara cidden yazık
tecrübesi olmayıp başlayanlarda var neye göre alıyorlar bilmiyorum sanırım içerde tanıdığın olması gerek

• Like
Tepkiler: Cadetyolundaa
Olumsuz değerlendireceksen başta bildir,bu kadar süre bekletirsen umutlandırırsın,ncs adaylarının ciddi bir kısmı okuldan yeni mezun ve ilk işi için senden haber bekliyor

• Like
Tepkiler: tnzh
Ben mülakata Ağustos ayında girdim,bu kadar ay bekliyorsun sonra bir mail geliyor,napacağını düşünüyorsun

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.