Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
bence yine tk açarsa açar diğer şirketler açsa dahi çok sınırlı kontenjanı olur ona da hepimiz biliyoruz nasıl alım olacağını az çok

şu an 4 yıllık bir uçak bölümü mezunu değil de uçak lisesi mezunu bile onun yerine çalışıyor lisans mezunu olmadan

• Like
Tepkiler: xanthos
hocam aslında hayal satmadılar 2025 mezunları olarak çok şanssızız 2024 yılında tk 3 alım açtı ncs ve ilk ilanda elenen 2. veya 3. ye başvuru yapıp girdi orda kaliiye olmayan adamlarla doldurdular 2025 in mezunlarına bakmıyorlar
Evet ya 2025 de alım yok 2026 da da yok. 2027de de düşünmüyorlarmış sanırım. Beklesen bir dert beklemesen bir dert yığılma fazla olacak zaten nolacaksa böyle hiç bilmiyorum.

Diğer alımı ne Zaman yapacakları belirsiz olduğu için kendinize bağlı.Bir de artık kendi çalışanlarını yetiştirme programları var, dışarıdan eskisi kadar personel almayabilirler

Arkadaşlar yine başlayanlar olmuş Nisan için ben stajyeriydim shgm yabancı dil sınavı 77 ama yeterli değilmiş galiba bu arada notu daha düşük olup girenler var biliyorum denecek ne var bilmiyorum

• Like
Tepkiler: tnzh ve Nisaanonim
hocam aslında hayal satmadılar 2025 mezunları olarak çok şanssızız 2024 yılında tk 3 alım açtı ncs ve ilk ilanda elenen 2. veya 3. ye başvuru yapıp girdi orda kaliiye olmayan adamlarla doldurdular 2025 in mezunlarına bakmıyorlar
aynı sene içinde red yiyenlere ikinci hakkı tanımıyorlardı ben bizzat yaşadım bunu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.