bilgilendirme için teşekkür ederim hocam inşallah herkes için güzel haberler gelirBu mailden sonra 1 ay içinde sağlık ve iş teklifi sunarlar diye bir bilgi aldım yeni işe kabul alan birinden. İnşallah öyle olur herkesin gönlüne göre en hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda olumlu dönüşler alırız
hocam hayırlı olsun bana daha mülakat gelmedibilgilendirme için teşekkür ederim hocam inşallah herkes için güzel haberler gelir
Aynı mail bana da geldi 1 ay olcak haftaya bakalım doğru mu değil miBu mailden sonra 1 ay içinde sağlık ve iş teklifi sunarlar diye bir bilgi aldım yeni işe kabul alan birinden. İnşallah öyle olur herkesin gönlüne göre en hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda olumlu dönüşler alırız
hocam süreç herkesin ki gibi işledi genel yetenek ingilizce vs. online görüşmede ise sohbet tadındaydı sadece teknikten katılan abi bilgilerimi yokladı biraz aşırı teknik sorulardan kaçınarak onun dışında tanışma gibiydiGörüşmenin nasıl başladığı ve nasıl devam ettiğine dair bilgisi olan paylaşır
hocam hayırlı olsun bana daha mülakat gelmediNasıl başladıklarını merak ediyorum mülakata kısaca anlatır mısın süreci kulağımıza küpe olsun
Ne zaman girmiştin mülakata ve tam mailde ne yazıyordu yazabilir misinHocam inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur ben pazartesi günü insan kaynaklarına süreç durumum hakkında mail atmıştım cuma günü online görüşmen başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır şeklinde mail geldi herkesin gönlünce sonuçlanmasını diliyorum
Ben bu insan kaynaklarından asla geri dönüş alamıyorum, hangi mail adresine mesaj atıyorsunuz acaba bana gelen geri bildirim maillerini alıntıladığım için mi acaba ?Hocam inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur ben pazartesi günü insan kaynaklarına süreç durumum hakkında mail atmıştım cuma günü online görüşmen başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır şeklinde mail geldi herkesin gönlünce sonuçlanmasını diliyorum
APPLYTECHNIC@flypgs.com Buraya yazarsanız dönüş saglarlar. Bu arada tarafıma en son 27 Kasim’da lokasyon seçme maili geldi sonrasında dönüş olmadı mülakat dahi planlanması yapılmadı. Bu maile yazdığım da adaylara sırayla dönüş yapıyoruz sana da yapılacaktır dendi. Bu durumda olan var mı?Ben bu insan kaynaklarından asla geri dönüş alamıyorum, hangi mail adresine mesaj atıyorsunuz acaba bana gelen geri bildirim maillerini alıntıladığım için mi acaba ?
Tam maili atma şansınız var mı acaba “Online görüşmen başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Değerlendirmelerimiz tamamlandıktan sonra seninle iletişime geçeceğiz.” bu mailin görüşmenin olumlu sonuçlandığı anlamına geldiği düşünmüyorum ama bunun harici bir mail geldiyse lütfen paylaşır mısınız?Hocam inşallah herkesin hakkında hayırlısı olur ben pazartesi günü insan kaynaklarına süreç durumum hakkında mail atmıştım cuma günü online görüşmen başarılı bir şekilde sonuçlanmıştır şeklinde mail geldi herkesin gönlünce sonuçlanmasını diliyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.