Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bu mailden sonra 1 ay içinde sağlık ve iş teklifi sunarlar diye bir bilgi aldım yeni işe kabul alan birinden. İnşallah öyle olur herkesin gönlüne göre en hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda olumlu dönüşler alırız
bilgilendirme için teşekkür ederim hocam inşallah herkes için güzel haberler gelir

Görüşmenin nasıl başladığı ve nasıl devam ettiğine dair bilgisi olan paylaşır
bilgilendirme için teşekkür ederim hocam inşallah herkes için güzel haberler gelir
hocam hayırlı olsun bana daha mülakat gelmedi :( Nasıl başladıklarını merak ediyorum mülakata kısaca anlatır mısın süreci kulağımıza küpe olsun

Bu mailden sonra 1 ay içinde sağlık ve iş teklifi sunarlar diye bir bilgi aldım yeni işe kabul alan birinden. İnşallah öyle olur herkesin gönlüne göre en hayırlısı neyse o olsun inşallah en kısa zamanda olumlu dönüşler alırız
Aynı mail bana da geldi 1 ay olcak haftaya bakalım doğru mu değil mi

• Like
Tepkiler: kocer1234
Görüşmenin nasıl başladığı ve nasıl devam ettiğine dair bilgisi olan paylaşır

hocam hayırlı olsun bana daha mülakat gelmedi :( Nasıl başladıklarını merak ediyorum mülakata kısaca anlatır mısın süreci kulağımıza küpe olsun
hocam süreç herkesin ki gibi işledi genel yetenek ingilizce vs. online görüşmede ise sohbet tadındaydı sadece teknikten katılan abi bilgilerimi yokladı biraz aşırı teknik sorulardan kaçınarak onun dışında tanışma gibiydi

• Like
Tepkiler: rosseli

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
    Değerli Üyelerimiz,
    Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.