Pozisyon veya İlan Adı
NSC
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Başka bir şey duyan eden var mı yetkililerden veya yakın zamanda insan kaynaklarına mail atıp dönüş alan var mı varsa cevabı bize de iletebilir mi
Tüm maillerime en geç 5 iş günü içerisinde cevap veriyorlardı fakat son 1-2 mailime hiç
cevap vermediler. Duyduğum kadarıyla da bir arkadaşa ihtiyaç var Şubat-Mart gibi tekrar ilan açabiliriz demişler ama ne kadar doğrudur bilemiyorum.

Bana da 'değerlendirmelerimiz devam ediyor sürecine yönelik en kısa sürede dönüş sağlanacaktır' diye mail atmışlardı nisan sonunda aynı maili mi ilettiler sana da
Bende farklı olarak “değerlendirmeler devam ediyor” kısmı çıkarılmış sadece en kısa sürede dönüş yapacağız demişler. Size bu şekilde iletilen mail bana 9 Şubatta iletilmişti o zamandan bu zamana değişen durum bu olmuş galiba bakalım 😂

Bende farklı olarak “değerlendirmeler devam ediyor” kısmı çıkarılmış sadece en kısa sürede dönüş yapacağız demişler. Size bu şekilde iletilen mail bana 9 Şubatta iletilmişti o zamandan bu zamana değişen durum bu olmuş galiba bakalım 😂
Hepi topu 10 kişi kaldık artık hadi ya bir şeye karar verin beyaz yaka 3 gün kahvaltı yapmasa bizim aylık maaş çıkıyor:). 1 yılı aştı süreç...

Hala bir gelişme yok değil mi arkadaşlar ? Bir de nisan ayında olumlu haber alıp savaştan dolayı başlatılmayan bir grup daha varmış tanıdığınız var mı onların için de ? Onlarla beraber toplam 25 30 kişi mi kaldık bilgisi olan var mı ?

Hala bir gelişme yok değil mi arkadaşlar ? Bir de nisan ayında olumlu haber alıp savaştan dolayı başlatılmayan bir grup daha varmış tanıdığınız var mı onların için de ? Onlarla beraber toplam 25 30 kişi mi kaldık bilgisi olan var mı ?
yok hocam maalesef herhangi bir bilgim yok

• Like
Tepkiler: sentoryu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.