Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu

winxstella

Üye
25 Eki 2025
47
25
0
Meslek
Kabin
arkadaslar pegasus kilo konusunda sıkıntı yapıyor mu vki minimum kac olmali bilen var mi acaba? eksik kilodayım duruma göre mülakata gitmeyecegim?:(

BMI cadet için 20-30 kabın ıcın 20-25 diye biliyorum.. Kaç kilo ve boydasınız

Evet. Önerim vucuda biraz ödem tutturun tuzlu beslenın karbonhidratı arttırın son 2 gün ve girmeden önce içebildiğiniz kadar su için çözersiniz bence

• Like
Tepkiler: winxstella
kilo alıp tekrar gel diyebilirler. genelde 2 3 hafta süre verdiklerini duydum. deneyin bence

• Like
Merhaba bir arkadaşım gecesinden boy kilo ölçme saatine kadar bol su içti o şekilde geçti. Şansınızı deneyin bence. Kilo fazlalığı direkt red sebebi olabiliyor fakat kilo eksikliğinde (2-3 kilo) müsamaha gösteriyolar.

• Like
Merhaba bir arkadaşım gecesinden boy kilo ölçme saatine kadar bol su içti o şekilde geçti. Şansınızı deneyin bence. Kilo fazlalığı direkt red sebebi olabiliyor fakat kilo eksikliğinde (2-3 kilo) müsamaha gösteriyolar.
merhaba benim de size ayrı bi sorum var siz sanırım eğitimdesiniz ya da aşamalar bitmiş. ben halen referans kontrolü aşamasındayım hatta benimle birlikte birkaç arkadaş daha var. size dönüş ne kadar sürede gelmişti ya da sağlıktan sonra ne zaman teklif aldınız falan bilgi verebilir misiniz?

• Like

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.