Pozisyon veya İlan Adı
kabin memurluğu
merhaba benim de size ayrı bi sorum var siz sanırım eğitimdesiniz ya da aşamalar bitmiş. ben halen referans kontrolü aşamasındayım hatta benimle birlikte birkaç arkadaş daha var. size dönüş ne kadar sürede gelmişti ya da sağlıktan sonra ne zaman teklif aldınız falan bilgi verebilir misiniz?
Merhaba, evet eğitimim bitti uçuşlara başlıyorum. Ref mailinden 2 gün sonra adres kontrol maili geldi. Sağlıkta 2 gün sonrasındaydı herhalde. Nihai değerlendirme sonucu ise hekim görüşmesinden 2 gün sonrasında geldi. Fakat şunu bilmelisiniz ki her gruba farklı zamanlarda mail ve dönüş geliyor. Bu senenin ilk grubu olduğumuzdan gidişat hızlı olmuş olabilir.

Merhaba, evet eğitimim bitti uçuşlara başlıyorum. Ref mailinden 2 gün sonra adres kontrol maili geldi. Sağlıkta 2 gün sonrasındaydı herhalde. Nihai değerlendirme sonucu ise hekim görüşmesinden 2 gün sonrasında geldi. Fakat şunu bilmelisiniz ki her gruba farklı zamanlarda mail ve dönüş geliyor. Bu senenin ilk grubu olduğumuzdan gidişat hızlı olmuş olabilir.
evet sanırım öyle 2. grupta 3 kasımda başlıyor ama bizi yetiştiremediler sanırım bayağı gecikti gibi ondan sormak istedim hayırlı olsun iyi uçuşlar şimdiden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.