Genellikle Pegasus Kabin memurlugu süreci Ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı ? yada Başvuru görüntülenmesi, ilanın kaç gün kalacağı süreç hakkında genel bilgisi olan varsa paylaşırsa çok seviniriz

• Like
Tepkiler: istli
Tecrübesiz ilanda önlisans şartı istemeleri saçma değil mi thy bile lise mezunu kabul ediyorken.

İkinci yabancı dil bilenler için olan ilanda ikinci yabancı dil hangi seviyede isteniyor bilgisi olan var mı acaba?

Genellikle Pegasus Kabin memurlugu süreci Ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı ? yada Başvuru görüntülenmesi, ilanın kaç gün kalacağı süreç hakkında genel bilgisi olan varsa paylaşırsa çok seviniriz
Geçen yıl katılmıştım. İki aşamadan oluşuyor hatırladığım kadarıyla ve ikiside Kurtköydeki Pegasus kampüsünde gerçekleşiyor. İlk olarak Yazılı(optik kodlamalı bir ingilizce testi ve mantık testi oluyor bana baya kolay gelmişti klasik gramer kelime bilgisi ölçen cinsten. 2. aşama ise boy kilo dövme yara izi kontrolü ve yüzyüze ingilizce sınavı ve kurul mülakatı ile sonuçlanıyor. Süre olarak değişir tabi planlamalarına göre ortalama başvuru anından itibaren minumum 2 ayı vardır bence

• Like
Tepkiler: mervec
Geçen yıl katılmıştım. İki aşamadan oluşuyor hatırladığım kadarıyla ve ikiside Kurtköydeki Pegasus kampüsünde gerçekleşiyor. İlk olarak Yazılı(optik kodlamalı bir ingilizce testi ve mantık testi oluyor bana baya kolay gelmişti klasik gramer kelime bilgisi ölçen cinsten. 2. aşama ise boy kilo dövme yara izi kontrolü ve yüzyüze ingilizce sınavı ve kurul mülakatı ile sonuçlanıyor. Süre olarak değişir tabi planlamalarına göre ortalama başvuru anından itibaren minumum 2 ayı vardır bence
türkçe-mat sınavı da varmış diye okudum. doğru mu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.