Pegasus Tecrübesiz Kabin Memuru İlanı

• Konbuyu başlatan admin
  • Başlangıç tarihi
admin

admin

Admin
Moderatör
Pegasus Tecrübesiz Kabin Memuru ilanı yayınladı. Pegasusun açmış olduğu ilana başvuran adaylar bu konu altında süreçlerini takip edebilirler.

Son düzenleme:
ucanucak

ucanucak

HavaPersonel.Com
pgs'de kabin memuru varsa deneyimlerini yazabilir mi? memnunlar mı? şirketlerini değiştirmeyi düşünürler mi?

admin

admin

Admin
Moderatör
pgs'de kabin memuru varsa deneyimlerini yazabilir mi? memnunlar mı? şirketlerini değiştirmeyi düşünürler mi?
Arkadaşlar kabin memurluğunda şartlar 3 aşağı 5 yukarı aynı oluyor yani ajet ile denk şeklinde düşünebilirsiniz.

Ü

Üye silindi 8698

Mevcut durumda THY'de süreci devam eden bireylerin bu ilana başvuruda bulunması negatif bir etkide bulunur mu? Biraz abes bir soru belki ama bilgisiz olduğum için soruyorum.

admin

admin

Admin
Moderatör
Mevcut durumda THY'de süreci devam eden bireylerin bu ilana başvuruda bulunması negatif bir etkide bulunur mu? Biraz abes bir soru belki ama bilgisiz olduğum için soruyorum.
Sorun olmaz tabiki başvurun thy garanti olana kadar sürece devam edin.

D

Dreamer35

HavaPersonel.Com
Pegasus sağlık raporu aşamasında thy kadar ince eleyip sık dokuyor mu biliyor musunuz . E nabız vs tanı geçmişi ya da o anki sonuçlar çok detaylı bakılıyor mu . Bilgilendirirseniz çok sevinirim

E

ExpertELT

HavaPersonel.Com
ben basvurdum simdi. kurul mulakati sonucunu bekliyorum. Olumsuz etkilesede umrumda olmaz >D ona gore hizli calissinlar, bence bizim sorunumuz degil. Biz issiz bekleyip burada stres yapiyoruz. Her yeri denemekte fayda var.

B

baysal

HavaPersonel.Com
Pegasus'un sağlık şartlarını bulamadım bulan varsa paylaşabilir mi?

A

Airbird

HavaPersonel.Com
@admin THY de boy - kilo varken Pegasus sadece boy şartı geçmiş yine de kilo şartı geçerli oluyor mu

B

Baran1121

HavaPersonel.Com
Genellikle Pegasus Kabin memurlugu süreci Ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı ? yada Başvuru görüntülenmesi, ilanın kaç gün kalacağı süreç hakkında genel bilgisi olan varsa paylaşırsa çok seviniriz

L

legrand

HavaPersonel.Com
Tecrübesiz ilanda önlisans şartı istemeleri saçma değil mi thy bile lise mezunu kabul ediyorken.

L

legrand

HavaPersonel.Com
İkinci yabancı dil bilenler için olan ilanda ikinci yabancı dil hangi seviyede isteniyor bilgisi olan var mı acaba?

S

serbkhmt

HavaPersonel.Com
arkadaslar boy konusunda esneklikleri var mi bilgisi olan var mi

K

konan1331

HavaPersonel.Com
Genellikle Pegasus Kabin memurlugu süreci Ne kadar sürüyor bilgisi olan var mı ? yada Başvuru görüntülenmesi, ilanın kaç gün kalacağı süreç hakkında genel bilgisi olan varsa paylaşırsa çok seviniriz
Geçen yıl katılmıştım. İki aşamadan oluşuyor hatırladığım kadarıyla ve ikiside Kurtköydeki Pegasus kampüsünde gerçekleşiyor. İlk olarak Yazılı(optik kodlamalı bir ingilizce testi ve mantık testi oluyor bana baya kolay gelmişti klasik gramer kelime bilgisi ölçen cinsten. 2. aşama ise boy kilo dövme yara izi kontrolü ve yüzyüze ingilizce sınavı ve kurul mülakatı ile sonuçlanıyor. Süre olarak değişir tabi planlamalarına göre ortalama başvuru anından itibaren minumum 2 ayı vardır bence

ucanucak

ucanucak

HavaPersonel.Com
Geçen yıl katılmıştım. İki aşamadan oluşuyor hatırladığım kadarıyla ve ikiside Kurtköydeki Pegasus kampüsünde gerçekleşiyor. İlk olarak Yazılı(optik kodlamalı bir ingilizce testi ve mantık testi oluyor bana baya kolay gelmişti klasik gramer kelime bilgisi ölçen cinsten. 2. aşama ise boy kilo dövme yara izi kontrolü ve yüzyüze ingilizce sınavı ve kurul mülakatı ile sonuçlanıyor. Süre olarak değişir tabi planlamalarına göre ortalama başvuru anından itibaren minumum 2 ayı vardır bence
türkçe-mat sınavı da varmış diye okudum. doğru mu

Konuyu okuyanlar;