Ocakta genel yetenek ve ingilizce sınavlarına girdim akşamına olumlu geldi ardından cuma günü ingilizce kurula girdim onu da geçince ertesi hafta Türkçe kurula girdim ortalama 2 hafta sonra dönüş oldu ardından işyerinden ref istediler ve aradılar da ardından şubatta maaş teklifi oldu ama uzun bir süre düne kadar dönüş olmadı mayısta egitim sınıfı açılacağını ilettiler

• Like
Tepkiler: admin
Ocakta genel yetenek ve ingilizce sınavlarına girdim akşamına olumlu geldi ardından cuma günü ingilizce kurula girdim onu da geçince ertesi hafta Türkçe kurula girdim ortalama 2 hafta sonra dönüş oldu ardından işyerinden ref istediler ve aradılar da ardından şubatta maaş teklifi oldu ama uzun bir süre düne kadar dönüş olmadı mayısta egitim sınıfı açılacağını ilettiler
merhabalar, ingilizceme güveniyorum fakat yine de insan merak ediyor. İngilizce sınavları ne seviyede oluyor acaba? Neler soruyorlar? Şimdiden teşekkürler…

işe başladınız mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.