Neithan

Üye
1 Ağu 2023
41
9
0
Merhaba arkadaşlar, bugün Pegasus'tan misafir hizmetleri memuru alanı için mülakat daveti aldım, başvuru yaparken Anadolu yakasında ikamet ediyordum ancak şu anda Bakırköy'deyim. Daha önce çalışan veya şu anda çalışan biri varsa bu sorun oluşturabilir mi? Kendi imkanlarımla anadolu yakasındaki servis noktalarına (Üsküdar, Kadıköy) ulaşsam olur mu? Bunun dışında vardiya saatleri nasıl, maaş nasıl bilgilendiren olursa mutlu olurum.

Merhaba arkadaşlar, bugün Pegasus'tan misafir hizmetleri memuru alanı için mülakat daveti aldım, başvuru yaparken Anadolu yakasında ikamet ediyordum ancak şu anda Bakırköy'deyim. Daha önce çalışan veya şu anda çalışan biri varsa bu sorun oluşturabilir mi? Kendi imkanlarımla anadolu yakasındaki servis noktalarına (Üsküdar, Kadıköy) ulaşsam olur mu? Bunun dışında vardiya saatleri nasıl, maaş nasıl bilgilendiren olursa mutlu olurum.
Sorun oluşturabilir yani anadolu yakasında oturmanızı şart koşuyorlar diye biliyorum.

• Like
Tepkiler: Neithan
Anadolu yakasında oturmanız gerek yada size ikametgahınızı Anadolu yakasına alabilirmisiniz diye soruyorlar

• Like
Benim arkadaşımda başvurmuştu bursadan. Onada ikametinizi 15 gün içersinde istanbula (sadece anadolu yakasına diye hatırlıyorum) taşımanız gerekmekte demişlerdi.

• Like
Merhaba neithan işe başladın mı acaba birde anadolu yakasına mı taşındın ?

Merhaba pegasus yhm maaşları hangi aralıkta acaba tgs ile aynı seviyede mi ve vardiyalar nasıl bilen biri bilgilendirme yapabilir mi veya @admin siz biliyor musunuz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.