PEGASUS Pegasus Misafir Hizmetleri Memuru

• Konbuyu başlatan Neithan
  • Başlangıç tarihi
N

Neithan

HavaPersonel.Com
Merhaba arkadaşlar, bugün Pegasus'tan misafir hizmetleri memuru alanı için mülakat daveti aldım, başvuru yaparken Anadolu yakasında ikamet ediyordum ancak şu anda Bakırköy'deyim. Daha önce çalışan veya şu anda çalışan biri varsa bu sorun oluşturabilir mi? Kendi imkanlarımla anadolu yakasındaki servis noktalarına (Üsküdar, Kadıköy) ulaşsam olur mu? Bunun dışında vardiya saatleri nasıl, maaş nasıl bilgilendiren olursa mutlu olurum.

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba arkadaşlar, bugün Pegasus'tan misafir hizmetleri memuru alanı için mülakat daveti aldım, başvuru yaparken Anadolu yakasında ikamet ediyordum ancak şu anda Bakırköy'deyim. Daha önce çalışan veya şu anda çalışan biri varsa bu sorun oluşturabilir mi? Kendi imkanlarımla anadolu yakasındaki servis noktalarına (Üsküdar, Kadıköy) ulaşsam olur mu? Bunun dışında vardiya saatleri nasıl, maaş nasıl bilgilendiren olursa mutlu olurum.
Sorun oluşturabilir yani anadolu yakasında oturmanızı şart koşuyorlar diye biliyorum.

R

rumay

HavaPersonel.Com
Anadolu yakasında oturmanız gerek yada size ikametgahınızı Anadolu yakasına alabilirmisiniz diye soruyorlar

K

kuddusi

HavaPersonel.Com
Benim arkadaşımda başvurmuştu bursadan. Onada ikametinizi 15 gün içersinde istanbula (sadece anadolu yakasına diye hatırlıyorum) taşımanız gerekmekte demişlerdi.

O

onurdandin

HavaPersonel.Com
Eylül 1'de Evraklarını tamamlayıp eğitim için dönüş bekliyorum benim gibi bekleyen var mı ?

D

duru deniz

HavaPersonel.Com
Sınav daveti alan varmı

C

cemss

HavaPersonel.Com
Merhaba neithan işe başladın mı acaba birde anadolu yakasına mı taşındın ?

admin

admin

Admin
Moderatör
N

noname

HavaPersonel.Com
Merhaba pegasus yhm maaşları hangi aralıkta acaba tgs ile aynı seviyede mi ve vardiyalar nasıl bilen biri bilgilendirme yapabilir mi veya @admin siz biliyor musunuz

admin

admin

Admin
Moderatör
Merhaba pegasus yhm maaşları hangi aralıkta acaba tgs ile aynı seviyede mi ve vardiyalar nasıl bilen biri bilgilendirme yapabilir mi veya @admin siz biliyor musunuz

Tgs den az alırlar. Ancak maaş paylaşmak doğru olmaz.

Aviationlove

Aviationlove

HavaPersonel.Com
Ocakta genel yetenek ve ingilizce sınavlarına girdim akşamına olumlu geldi ardından cuma günü ingilizce kurula girdim onu da geçince ertesi hafta Türkçe kurula girdim ortalama 2 hafta sonra dönüş oldu ardından işyerinden ref istediler ve aradılar da ardından şubatta maaş teklifi oldu ama uzun bir süre düne kadar dönüş olmadı mayısta egitim sınıfı açılacağını ilettiler

K

kahramaanbuse

HavaPersonel.Com
Ocakta genel yetenek ve ingilizce sınavlarına girdim akşamına olumlu geldi ardından cuma günü ingilizce kurula girdim onu da geçince ertesi hafta Türkçe kurula girdim ortalama 2 hafta sonra dönüş oldu ardından işyerinden ref istediler ve aradılar da ardından şubatta maaş teklifi oldu ama uzun bir süre düne kadar dönüş olmadı mayısta egitim sınıfı açılacağını ilettiler
merhabalar, ingilizceme güveniyorum fakat yine de insan merak ediyor. İngilizce sınavları ne seviyede oluyor acaba? Neler soruyorlar? Şimdiden teşekkürler…

Konuyu okuyanlar;