arkadaslar beni birkac gun once arayip egitim siniflarinin acilacaginin bilgisini verdiler ancak ise basladigimi katilim gosteremeyecegimi belirttim sizin de bilginiz olsun belki aradiklari kisileri belirli bir siraya koymuslardir anlamadim

arkadaslar beni birkac gun once arayip egitim siniflarinin acilacaginin bilgisini verdiler ancak ise basladigimi katilim gosteremeyecegimi belirttim sizin de bilginiz olsun belki aradiklari kisileri belirli bir siraya koymuslardir anlamadim
Hocam merhabalar, bekleyen kişiler arasında ben de varım. Sizi arayan numara cep numarası mıydı yoksa kurumsal numara mı ? Ayrıca mail gönderilmeyecek miydi, neden arıyorlar

Arkadaşlar pegasus henüz mevcut bekleyen bizleri çağırmamışken yeni ilan açmış misafir hizmetleri üzerine sınıfları doldurmak için mi yapıyorlar yoksa bizi unuttular mı?
Hocam tekrar merhabalar, yukarıda bir arkadaş arandığını söylemiş. Sizi de aradılar mı, ben henüz aranmadım ekstra bir bilginiz var mı ? Ben Pegasus IK'sına ulaşamadım çünkü

Hocam tekrar merhabalar, yukarıda bir arkadaş arandığını söylemiş. Sizi de aradılar mı, ben henüz aranmadım ekstra bir bilginiz var mı ? Ben Pegasus IK'sına ulaşamadım çünkü
Aradılar hocam evrak teslim edeceğim sınıflara göre ayırıyorlarmış ocak şubat elbet ararlar sınıf için bekliyorsanız

• Like
Tepkiler: havaist34
Aradılar hocam evrak teslim edeceğim sınıflara göre ayırıyorlarmış ocak şubat elbet ararlar sınıf için bekliyorsanız
Merhaba genel yetenek sınavı cok mu zor matematik falan soruyorlar acaba cünkü internette tgs icin yapılan bir kaç soruya baktım baya zor geldi bana

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.