@leylacakanlarr16 siz sağlık evraklarınızı teslim ettiniz mi kaç kişi vardı acaba alınan bi bilgi verebilir misiniz daha mail gelmeyenler için bir durum var mı sizce

Misafir hizmetleri memurluğu için 7 nisana eğitim günü vermişlerdi bugün aradılar kontenjan sayısında karışıklık olmuş 20 kişiyi geçtiği için beni mayıs için yedeklere eklediler aynı durumu yaşayan var mı?

Misafir hizmetleri memurluğu için 7 nisana eğitim günü vermişlerdi bugün aradılar kontenjan sayısında karışıklık olmuş 20 kişiyi geçtiği için beni mayıs için yedeklere eklediler aynı durumu yaşayan var mı?
istanbul mu sizin, beni aramadılar kontenjan yok diye, 7 nisan benim de

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.