selamlar sağlık geldi bana size geldi mi anlaşmalı kurumları aradım ama açmadılar mesai dışı sanırım siz bir fiyat alabildiniz rapor için başka yerleri aradığımda 2700 tl diyorlar
Sağlık raporu istiyorlar mı ki anlamadım ben. hemogram, açlık kan şekeri,HbA1c, ALT- AST, TSH, FT4, Kreatinin, B12, Tam İdrar Tahlili, Göz Muayene Raporu, Akciğer Filmi, Odiogram, EKG bunları istemişler. İş yeri hekimi kontrol edecekmiş ben öyle anladım.

Sağlık raporu istiyorlar mı ki anlamadım ben. hemogram, açlık kan şekeri,HbA1c, ALT- AST, TSH, FT4, Kreatinin, B12, Tam İdrar Tahlili, Göz Muayene Raporu, Akciğer Filmi, Odiogram, EKG bunları istemişler. İş yeri hekimi kontrol edecekmiş ben öyle anladım.
evet bunları dedim ben de siz anlaşmalı yerleri arayıp fiyat alabildiniz mi

günlerdir kontrol ediyorum ama olumlu olumsuz mail gelmedi bizi unuttular galiba..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.