@inception
Skytest'e hangi tarihte girmiştiniz acaba ? Ben de benzer şekilde dün itibariyle hem skytest'te asgari düzeyi karşıladığım, hem de kurul mülakatı için dönüşlerin min. 3 ay sonra olacağına dair mailler aldım. Skytest'e 13 Kasım tarihinde girmiştim.

@inception
Skytest'e hangi tarihte girmiştiniz acaba ? Ben de benzer şekilde dün itibariyle hem skytest'te asgari düzeyi karşıladığım, hem de kurul mülakatı için dönüşlerin min. 3 ay sonra olacağına dair mailler aldım. Skytest'e 13 Kasım tarihinde girmiştim.
10 Ekim de girdim, muhtemelen süreçteki herkese mail attılar.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese süreçlerinde başarılar diliyorum. Ben de skytest için davet aldım ve pratik yapabilmek için skytest üyeliği satın almayı düşünüyorum. Eğer bu aşamayı geçmiş ve hesabını ücret karşılığı satacak birisi varsa talibim. Bir de elimde mollymawk için üyelik var pratik için kullanabileceğim. Bu 2 testin modulleri birbirine yakın mı ? Mollymawk'tan da çalışmam faydalı olur ? Şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle herkese süreçlerinde başarılar diliyorum. Ben de skytest için davet aldım ve pratik yapabilmek için skytest üyeliği satın almayı düşünüyorum. Eğer bu aşamayı geçmiş ve hesabını ücret karşılığı satacak birisi varsa talibim. Bir de elimde mollymawk için üyelik var pratik için kullanabileceğim. Bu 2 testin modulleri birbirine yakın mı ? Mollymawk'tan da çalışmam faydalı olur ? Şimdiden teşekkürler yanıtlarınız için.
Merhaba ben skytest hesabımı devredebilirim. Özel mesaj atamıyorum maalesef buradan yazmak zorunda kaldım.

Merhabalar,

Aynen; gece e-posta atmışlar tarih verip katılım durumunuzu netleştirin diye, gözümüz aydın :)

29.01.2025 öğleden sonraya randevu vermişler. Hadi hayırlısı diyelim :)
Yine aynı gündeyiz hocam :) kesin bir kahve içelim artık. Nasıl hazırlanacaksınız var mı bir planınız? Dm çalışmıyor galiba.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.