Malesef, 170-190 arası kabul ediyorlarBoyum 194-195 arası kabul etmezler dimi
Malesef, 170-190 arası kabul ediyorlarBoyum 194-195 arası kabul etmezler dimi
Başvurular kapandı bir de yaş sınırı vardıAntalya base için başvuru yapabilir miyiz 18 yaşında kabul ederler mi ön lisans öğrencisi
Anladım teşekkür ederimBaşvurular kapandı bir de yaş sınırı vardı
Bilseydim mülakata giderdim ben de İstanbulda yaşıyorum ben saw a başvurdum dönmediler antalya için tarih verildi bana ama dönemsel ve antalya diye gidemedimMerhaba bugün perşembe günü ingilizce sözlü mülakata girdim olumlu geçtiği söylendi ve nerde ikamet ettiğim soruldu istanbul deyince eğer istersem istanbul base için değerlendirebileceğim söylendi bende kabul ettim kurul mülakatı için istanbul genel merkeze gideceğim tarih haftaya veya bir sonraki hafta olacak sizdede böyle bir durum oldumu tekrardan mail attım doğrulama amacıyla ve şuan cevap bekliyorum
Merhaba, ben de aynı soruyu aldım ve olur dedim ama ben süreç nasıl işleyecek diye sorduğumda ayrı ayrı değerlendirileceksiniz gibi bir cevap almıştım. Acaba size direkt istanbula çağırılacağınızı mı söylediler nasıl oldu? Merak ettim çünkü antalyada bekliyorum hala ve bir kurul mülakatı daveti de almadım henüz.Merhaba bugün perşembe günü ingilizce sözlü mülakata girdim olumlu geçtiği söylendi ve nerde ikamet ettiğim soruldu istanbul deyince eğer istersem istanbul base için değerlendirebileceğim söylendi bende kabul ettim kurul mülakatı için istanbul genel merkeze gideceğim tarih haftaya veya bir sonraki hafta olacak sizdede böyle bir durum oldumu tekrardan mail attım doğrulama amacıyla ve şuan cevap bekliyorum
Kurul maili geldi mi size de?Evet direk İstanbul’da değerlendirileceğiz öyle söylendi bende bu akşam döneceğim kurul daveti bir iki hafta içinde gelecekmiş
Dün geldi mail yarın saat 15:00 te istanbul genel merkezde olacakmış kurulKurul maili geldi mi size de?
Pendik'te olan değil mi konumu açamadım ben, şimdiden kurulda başarılar diliyorum umarım çok iyi geçerDün geldi mail yarın saat 15:00 te istanbul genel merkezde olacakmış kurul
Çok teşekkür ederim evet Pendik yenişehir olarak geçiyor konumda Pegasus genel merkez yazarsan çıkarPendik'te olan değil mi konumu açamadım ben, şimdiden kurulda başarılar diliyorum umarım çok iyi geçer![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.