Pozisyon veya İlan Adı
Pegasus Antalya Base Dönemsel İlanı
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Merhaba bugün perşembe günü ingilizce sözlü mülakata girdim olumlu geçtiği söylendi ve nerde ikamet ettiğim soruldu istanbul deyince eğer istersem istanbul base için değerlendirebileceğim söylendi bende kabul ettim kurul mülakatı için istanbul genel merkeze gideceğim tarih haftaya veya bir sonraki hafta olacak sizdede böyle bir durum oldumu tekrardan mail attım doğrulama amacıyla ve şuan cevap bekliyorum
Bilseydim mülakata giderdim ben de İstanbulda yaşıyorum ben saw a başvurdum dönmediler antalya için tarih verildi bana ama dönemsel ve antalya diye gidemedim

Merhaba bugün perşembe günü ingilizce sözlü mülakata girdim olumlu geçtiği söylendi ve nerde ikamet ettiğim soruldu istanbul deyince eğer istersem istanbul base için değerlendirebileceğim söylendi bende kabul ettim kurul mülakatı için istanbul genel merkeze gideceğim tarih haftaya veya bir sonraki hafta olacak sizdede böyle bir durum oldumu tekrardan mail attım doğrulama amacıyla ve şuan cevap bekliyorum
Merhaba, ben de aynı soruyu aldım ve olur dedim ama ben süreç nasıl işleyecek diye sorduğumda ayrı ayrı değerlendirileceksiniz gibi bir cevap almıştım. Acaba size direkt istanbula çağırılacağınızı mı söylediler nasıl oldu? Merak ettim çünkü antalyada bekliyorum hala ve bir kurul mülakatı daveti de almadım henüz.

Evet direk İstanbul’da değerlendirileceğiz öyle söylendi bende bu akşam döneceğim kurul daveti bir iki hafta içinde gelecekmiş

• Like
Tepkiler: daphnik

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.