Pozisyon veya İlan Adı
Pasaport ve Vize Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Dalaman hocam, çok kararsız kaldım, çift maaş ve ced bilet çok cazip geliyor ama bilemedim.
Hocam evet çok cazip ve güzel dünyanın 4 bir yanına çok uygun fiyatlara seyahat edebiliyorsunuz, ama arasında çok fark var işte birisi dizlerinin üstünde durduğun 8 saat boyunca yük kaldırdığın bir iş, diğeri de yolcu hizmetleri memuru gibi düşünebilirsiniz ama ikramiye ve ced bilet yok. Eğer biraz az para kazanırım daha rahat olurum derseniz gözen daha mantıklı bence.

Bu arada Dalaman da işleyen süreci bilmiyorum sadece ist ye hakimim o yüzden belirli alım yapacakları için sınavı geçen adayları alıcağız demiş olabilirler

Hocam evet çok cazip ve güzel dünyanın 4 bir yanına çok uygun fiyatlara seyahat edebiliyorsunuz, ama arasında çok fark var işte birisi dizlerinin üstünde durduğun 8 saat boyunca yük kaldırdığın bir iş, diğeri de yolcu hizmetleri memuru gibi düşünebilirsiniz ama ikramiye ve ced bilet yok. Eğer biraz az para kazanırım daha rahat olurum derseniz gözen daha mantıklı bence.
Ya zaten gözen kesin değil, olmazsa mecbur uçak altında çalışcaz ama dediğiniz doğru ikiside olursa rahat iş daha tercih edilesi duruyor, maaşlar hakkında bilginiz var mı hocam ele geçen net para (yemek maaş cart curt hepsi)

Ya zaten gözen kesin değil, olmazsa mecbur uçak altında çalışcaz ama dediğiniz doğru ikiside olursa rahat iş daha tercih edilesi duruyor, maaşlar hakkında bilginiz var mı hocam ele geçen net para (yemek maaş cart curt hepsi)
Hocam kariyer net de kendilerinin yayınaladığı ilanlar da en altta maaş ortalaması 42 bin la 82 bin arası değişiyor ama 42 bin biraz üstüdür yemek kartı da en az 7-8 k vardır diye düşünüyorum bide tamamlayıcı sağlık sigortası vardı

Arandım şimdi @Arman geçme puanı 80 miş 67 ile kaldım ben

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.