Pozisyon veya İlan Adı
Pasaport ve Vize Memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Bugün ingilizce sınava girdim, geçer puan alanları mülakata çağırıcaz dediler ,geçer puan kaç acaba bilginiz var mı? @Arman

Bugün ingilizce sınava girdim, geçer puan alanları mülakata çağırıcaz dediler ,geçer puan kaç acaba bilginiz var mı? @Arman
Hocam, ilk defa duydum bunu, büyük ihtimalle interviewer alacakları için yapıyolar ama normal testleri zorlanmadan çözdüyseniz çağırırlar zaten. Peki kaç gün içinde dönüceklerini söylediler mi ?

Hocam, ilk defa duydum, bunu büyük ihtimalle interviewer alacakları için yapıyolar ama normal testleri zorlanmadan çözdüyseniz çağırırlar zaten. Peki kaç gün içinde dönüceklerini söylediler mi ?
Yarın belli olcakmış geçtiğim , senin durum ne kanka ?

Kanka beni çağıracaklarını düşünmüyorum, bundan baya önce arayıp bi bilgilendirme yaptılar pozisyonla ilgili o kadar.
Ama o kadar araştırdım ki bi çok konuya hakimim bu şirketle ilgili.
Büyük ihtimalle yarın öğlen 3 e kadar gelir sonuçlar.

Birde kimse ne kadar maaş aldıklarını yazmamış ,vize memurları ne kadar alıyorlar, tgs ramp işcisi mülakatım da olumlu, aşşağı yukarı aynı tarihlerde başlancak. hangisi mantıklı olur sizce hocam?

Kanka beni çağıracaklarını düşünmüyorum, bundan baya önce arayıp bi bilgilendirme yaptılar pozisyonla ilgili o kadar.
Ama o kadar araştırdım ki bi çok konuya hakimim bu şirketle ilgili.
Büyük ihtimalle yarın öğlen 3 e kadar gelir sonuçlar.
Girdin mi sen ingilizce sınava , en son ne zaman irtibata geçtiler mayısda başlayacakmış iş öyle söylediler

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.