Pozisyon veya İlan Adı
First officer
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
15 Mar 2026
1
0
0
Meslek
Kokpit
İlan açılmasını dört gözle bekleyen cadet avcıları hepinize selamlar.
Ben de sizin gibi ilan bekliyorum. Sıfırdan başlayacağım. Sayısal konulara karşı inanılmaz önyargım ve korkum var. Uluslararası ilişkiler mezunuyum. Bölümümle alakalı olmadığı için endişelere sahibim.
mat ve fizik için sıfırım diyebilirim. Giren-çıkan kalana geçen kim varsa sınav hakkında dönüt-tavsiye ve görüş yazabilir mi.
sizce çok mu zordu. Yorumlarda buluşalım

matematik ve fizik için temel seviyede bilgi edinmen sınavda fayda sağlayacaktır. Öncelikle sakin olmalısın bir üniversite sınavı gibi değil daha çok pratik hız ve mantık özellikle fizik kısmı için. Tavsiyem ise ATPL sitesinde yer alan örnek sorulara göz atıp çözmen böylelikle sınav formatına aşinalığın artar. İngilizce seviyeni bilmiyorum ancak birkaç terime de hakim olman gerek soruları iyi anlayabilmen için.

İlan açılmasını dört gözle bekleyen cadet avcıları hepinize selamlar.
Ben de sizin gibi ilan bekliyorum. Sıfırdan başlayacağım. Sayısal konulara karşı inanılmaz önyargım ve korkum var. Uluslararası ilişkiler mezunuyum. Bölümümle alakalı olmadığı için endişelere sahibim.
mat ve fizik için sıfırım diyebilirim. Giren-çıkan kalana geçen kim varsa sınav hakkında dönüt-tavsiye ve görüş yazabilir mi.
sizce çok mu zordu. Yorumlarda buluşalım
pace de bir sayısalcı olarak fizikte re test e kalmıştım ancak 2-3 hafta sağlam bir çalışmanın ardından yapılamayacak şeyler değil. Başarılar şimdiden

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.