ben de bir yıl kadar misafir hizmetlerinde çalıştım o yüzden sizi iyi anlayabiliyorum eğer insanlarla uğraşmayı sevmiyorsanız misafir hizmetlerine yönelmenizi tavsiye etmem çünkü her çeşit insan her kültürden insan ile diyalog kuracaksınız, kurallar net bir şekilde belirtilmesine ve katı olmasına rağmen sürekli esnetmeye çalışan yolcular mevcut en basit bagaj ağırlığından dolayı bile çok fazla tartışma yaşanıyor, geç kalan yolcular vs bu diyologlardan uzak durmak istiyorsanız işin operasyon kısmı hem keyifli hem de daha fazla aksiyonlu Zaman çok hızlı geçer sorumlu olduğunuz uçakla ilgilenirsiniz, bariz operasyon personelinin koordinasyonu ile ilgili bir hata yok ise hiçbir şekilde üst yöneticileriniz de dahi muhattap olmazsınız kısmen bireysel olarak çalışıp süreci denetler, zamanı kordine eder ve evrak ile ugraşırsınız. Benim için dışarıda çalışmak problem değil ben bireysel ve esnek çalışmak istiyorum diyorsanız operasyonu tercih etmenizi öneririm. dışarıda çalışmaktan kastım sadece uçağınız olduğunda dışarıdasınız uçak aralarında zaten kendinize istediğiniz gibi zaman ayırabiliyorsunuz