İngilizcesi çok iyi olanlara ''Bu seviyede ingilizcesi olan bir insan zaten her yerde iş bulur, ilk fırsatta bırakıp gider'' gibi bir önyargı ile yaklaşılıyordur belki.

bir şey merak ediyorum bilgilendirme maili herkese gitti mi acaba? çünkü gitmeyen insanlar var neye göre gidiyor acaba bu mail..

Tercümanlık mezunuyum ve sınavı çok rahatlıkla yaptım, öncesinde de 2 kez thy sınavına girmiştim birinde kurulda elendim diğeri depreme geldi. Bundan daha zor 6 aşamalı sınavı geçtim ama 11 temmuzda girdiğim son video mülakattan olumlu dönüş olmadı ilk defa. Nerede hata yaptım bilmiyorum inanılmaz rahattım aslında. Hakkaniyetle yapıldığını gerçekten düşünmüyorum.. İngilizcesi çok çok kötü olan bir arkadaşım çağırıldı.
Bu nasıl oluyor ya

İngilizcesi çok iyi olanlara ''Bu seviyede ingilizcesi olan bir insan zaten her yerde iş bulur, ilk fırsatta bırakıp gider'' gibi bir önyargı ile yaklaşılıyordur belki.
Bu hem profesyonel hem de olası değil bence. Herhalde alım yükü yüksek ve süreci yönlendirmekte zorlanıyorlar ya da zaten bu şekilde yavaş olması planlanıyordu. Şahsen ben umudumu yitiremiyorum çünkü ingilizce seviyem oldukça iyidir, elenirsem de vicdanım rahat. Ama belki de bekletiyorlar.

amerikada master yapmis arkadasima anket maili bile gitmedi diyeyim

Sanırım video mülakatın ilk grubu 8 Temmuz haftasıydı, ben 11 temmuzda girdim o hafta girip olumlu dönüş alan oldu mu acaba? Genelde diğer haftalara daha çok olumlu dönüş olmuş gibi bir izlenim aldım. İlk hafta girip olumlu dönüş alanlar oldu mu acaba?

• Like
Tepkiler: nonetheless
Sanırım video mülakatın ilk grubu 8 Temmuz haftasıydı, ben 11 temmuzda girdim o hafta girip olumlu dönüş alan oldu mu acaba? Genelde diğer haftalara daha çok olumlu dönüş olmuş gibi bir izlenim aldım. İlk hafta girip olumlu dönüş alanlar oldu mu acaba?
Ben de 17 temmuz ikinci hafta girdim ilk zamanlarda dönüş yok sanırım. Bu süreci anlamak hiç kolay değil. Bu aksam açılan kurul mülakatı iyi geçen ama kod 1den işten çıkarılma sebebi gösterilen yazı kaldirilmis. Maalesef çok bel bağlamadan beklemek lazım...

• Like
Tepkiler: esma akman
Ben de 17 temmuz ikinci hafta girdim ilk zamanlarda dönüş yok sanırım. Bu süreci anlamak hiç kolay değil. Bu aksam açılan kurul mülakatı iyi geçen ama kod 1den işten çıkarılma sebebi gösterilen yazı kaldirilmis. Malesef çok bel bağlamadan beklemek lazım...
zaten yalan bilgi yayılmasından dolayı kaldırılması isabet oldu bence. Çünkü akla mantığa aykırı birşeydi o. Kimse ben başarısız oldum demek istemez. kayırma iddiası vardı, eski SGK çıkış kodlarıma takıldılar, 1-2 kilom fazla idi ondan elediler gib gibi. Bence birisi role uygunsa kaçırmazlar. Biliyorum çünkü THY ciddi anlamda kabin memuru almak istiyor ihtiyaçtan dolayı. İhtiyaç varken neden aday da şartlaı sağlıyorsa neden elesinler ki. Belki torpilin sıfır (0) oalcağı yerdir kabin ve kokpit.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 9815
zaten yalan bilgi yayılmasından dolayı kaldırılması isabet oldu bence. Çünkü akla mantığa aykırı birşeydi o. Kimse ben başarısız oldum demek istemez. ****** vardı, eski SGK çıkış kodlarıma takıldılar, 1-2 kilom fazla idi ondan elediler gib gibi. Bence birisi role uygunsa kaçırmazlar. Biliyorum çünkü THY ciddi anlamda kabin memuru almak istiyor ihtiyaçtan dolayı. İhtiyaç varken neden aday da şartlaı sağlıyorsa neden elesinler ki. Belki torpilin sıfır (0) oalcağı yerdir kabin ve kokpit.
Bu şekilde olmasına çok sevindim. Teşekkür ederim yanıtınız için. Güvenli, yerinde, düzgün kurumlarimizi kaybetmeyelim inşallah.

• Like
Tepkiler: XyZzYx
zaten yalan bilgi yayılmasından dolayı kaldırılması isabet oldu bence. Çünkü akla mantığa aykırı birşeydi o. Kimse ben başarısız oldum demek istemez. ****** vardı, eski SGK çıkış kodlarıma takıldılar, 1-2 kilom fazla idi ondan elediler gib gibi. Bence birisi role uygunsa kaçırmazlar. Biliyorum çünkü THY ciddi anlamda kabin memuru almak istiyor ihtiyaçtan dolayı. İhtiyaç varken neden aday da şartlaı sağlıyorsa neden elesinler ki. Belki torpilin sıfır (0) oalcağı yerdir kabin ve kokpit.
acikcasi ilk basta bende trpil gibi dusundum hatta bazi olaylarda biliyorum trpil bal gibi varda herkeside torpille alamazlarya eger sen qualify degilsen..yani ilk sinavda elerlerdi o zaman trpil olmayan herkesi..sistemlerini bende anlamadim cozemedim neye gore belirliyorlar ve seciyorlar tuhaf biraz

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.