THY Online Video Mülakat Geri Dönüş Alanlar (Tüm Gruplar)

• Konbuyu başlatan WINCHESTERR
  • Başlangıç tarihi
WINCHESTERR

WINCHESTERR

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar merhaba,

Geçtiğimiz cuma günü Online video mülakat aşaması tamamlandı, değerlendirme süreci başladı. Ben 22 Temmuz günü sınava girip sadece 1 anket maili aldım.
Eğer olumlu olumsuz geri dönüş alanlar olursa sınava girdiği tarih ile birlikte bu başlığın altında toplanırsak, sağlıklı bir bilgi akışı olur. Sabırla bekliyoruz
İyi günler

O

onat9

HavaPersonel.Com
18 temmuzda girdim ve sadece anket maili ile süreç bilgilendirme maili aldım. Bu saate kadar dönmedilerse teknik bir aksaklık mı oldu vs diye düşünüyorum.

Z

zeynep tekdal

HavaPersonel.Com
Merhaba
22 agustos a online kurul mulakati koymuslar. Ne soruyorlar bilgisi olan var mi?

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Ben9 ağustos'da girdim herhangi bir sonuc almadim!actigim diger topicde 9 agustos'da girip bugun olumlu sonuc alan bir kac arkadas olmus

llcxmbsll

llcxmbsll

HavaPersonel.Com
bir şey merak ediyorum bilgilendirme maili herkese gitti mi acaba? çünkü gitmeyen insanlar var neye göre gidiyor acaba bu mail..

Tercümanlık mezunuyum ve sınavı çok rahatlıkla yaptım, öncesinde de 2 kez thy sınavına girmiştim birinde kurulda elendim diğeri depreme geldi. Bundan daha zor 6 aşamalı sınavı geçtim ama 11 temmuzda girdiğim son video mülakattan olumlu dönüş olmadı ilk defa. Nerede hata yaptım bilmiyorum inanılmaz rahattım aslında. Hakkaniyetle yapıldığını gerçekten düşünmüyorum.. İngilizcesi çok çok kötü olan bir arkadaşım çağırıldı.

S

skyforce

HavaPersonel.Com
bir şey merak ediyorum bilgilendirme maili herkese gitti mi acaba? çünkü gitmeyen insanlar var neye göre gidiyor acaba bu mail..

Tercümanlık mezunuyum ve sınavı çok rahatlıkla yaptım, öncesinde de 2 kez thy sınavına girmiştim birinde kurulda elendim diğeri depreme geldi. Bundan daha zor 6 aşamalı sınavı geçtim ama 11 temmuzda girdiğim son video mülakattan olumlu dönüş olmadı ilk defa. Nerede hata yaptım bilmiyorum inanılmaz rahattım aslında. Hakkaniyetle yapıldığını gerçekten düşünmüyorum.. İngilizcesi çok çok kötü olan bir arkadaşım çağırıldı.
Bu zaten bilindik birsey maalesef bu ulkenin gercegi bu hani bahane yada birsey arama pesinde degilim ancak thy bilal erdogan ve ona yakin bir arkdasinin oyuncagi halinde suan!kokpitte namaz kilma tartismasi yuzunden bir kaptan pilot thy'de isten cikarildi yakin bir zamanda ve sebep kaptan pilot yardimci pilota ucus aninda ucus guvenligini riske atiyorsun namazini sonra kil demesi!yani hersey ortada trpil sart acikcasi ancak ingilizcesi cok kotu birinide nasil ucururlar bilemiyorum.bu arada ben hicbir mail almadim bilgilendirme dahil

MFLY

MFLY

HavaPersonel.Com
Yıllarca yurt dışında yaşadım ve tabikide ingilizce konuşulan bir ülkede. Sınava 22'sinde girdim 5 agustosta değerlendirme anketi geldi başkada birşey gelmedi henüz.
Sınava gelince standart basit bir konuşma sınavıydı.( benim düşündüğüm kadarıyla ) Hakkımızda hayırlısı.

WINCHESTERR

WINCHESTERR

HavaPersonel.Com

Kesinlikle katılıyorum, İngiliz dili ve Edebiyatı okuyorum, C2 sertfikam var sınavı da gayet normal düzgün yapmıştım ancak çağırılmadım. Yapay zekanın neye göre çağırdığını anlamış değilim

S

skyforce

HavaPersonel.Com
Kesinlikle katılıyorum, İngiliz dili ve Edebiyatı okuyorum, C2 sertfikam var sınavı da gayet normal düzgün yapmıştım ancak çağırılmadım. Yapay zekanın neye göre çağırdığını anlamış değilim
Yapay zeka değil çağıranlar belli!size bir anımıda anlatırım ama neyse anlatayım afrikalı bir bayan ile çıkıyordum bir zamanlar bir hostesin evinde babysitter olarak çalışıyordu ve ingilizce anadiliydi bana dediği şey senin ingilizcen ondan çok,çok daha iyi..Ee ingilizcesi benden kötü olan birisi şuan uçuyorsa ben sınavı geçemiyorsam ne düşünebilirim:)

M

mehmetkankilinc

HavaPersonel.Com
İngilizcesi çok iyi olanlara ''Bu seviyede ingilizcesi olan bir insan zaten her yerde iş bulur, ilk fırsatta bırakıp gider'' gibi bir önyargı ile yaklaşılıyordur belki.

C

cleverman6

HavaPersonel.Com

Bu nasıl oluyor ya

D

delfinok

HavaPersonel.Com
İngilizcesi çok iyi olanlara ''Bu seviyede ingilizcesi olan bir insan zaten her yerde iş bulur, ilk fırsatta bırakıp gider'' gibi bir önyargı ile yaklaşılıyordur belki.
Bu hem profesyonel hem de olası değil bence. Herhalde alım yükü yüksek ve süreci yönlendirmekte zorlanıyorlar ya da zaten bu şekilde yavaş olması planlanıyordu. Şahsen ben umudumu yitiremiyorum çünkü ingilizce seviyem oldukça iyidir, elenirsem de vicdanım rahat. Ama belki de bekletiyorlar.

RoketHasan

RoketHasan

HavaPersonel.Com
2025 in ilk çeyreğine kadar sürecekmiş alım süreci

khradein

khradein

HavaPersonel.Com
amerikada master yapmis arkadasima anket maili bile gitmedi diyeyim

esma akman

esma akman

HavaPersonel.Com
Sanırım video mülakatın ilk grubu 8 Temmuz haftasıydı, ben 11 temmuzda girdim o hafta girip olumlu dönüş alan oldu mu acaba? Genelde diğer haftalara daha çok olumlu dönüş olmuş gibi bir izlenim aldım. İlk hafta girip olumlu dönüş alanlar oldu mu acaba?

R

rosemarrian

HavaPersonel.Com
Sanırım video mülakatın ilk grubu 8 Temmuz haftasıydı, ben 11 temmuzda girdim o hafta girip olumlu dönüş alan oldu mu acaba? Genelde diğer haftalara daha çok olumlu dönüş olmuş gibi bir izlenim aldım. İlk hafta girip olumlu dönüş alanlar oldu mu acaba?
Ben de 17 temmuz ikinci hafta girdim ilk zamanlarda dönüş yok sanırım. Bu süreci anlamak hiç kolay değil. Bu aksam açılan kurul mülakatı iyi geçen ama kod 1den işten çıkarılma sebebi gösterilen yazı kaldirilmis. Maalesef çok bel bağlamadan beklemek lazım...

X

XyZzYx

HavaPersonel.Com
Ben de 17 temmuz ikinci hafta girdim ilk zamanlarda dönüş yok sanırım. Bu süreci anlamak hiç kolay değil. Bu aksam açılan kurul mülakatı iyi geçen ama kod 1den işten çıkarılma sebebi gösterilen yazı kaldirilmis. Malesef çok bel bağlamadan beklemek lazım...
zaten yalan bilgi yayılmasından dolayı kaldırılması isabet oldu bence. Çünkü akla mantığa aykırı birşeydi o. Kimse ben başarısız oldum demek istemez. ****** vardı, eski SGK çıkış kodlarıma takıldılar, 1-2 kilom fazla idi ondan elediler gib gibi. Bence birisi role uygunsa kaçırmazlar. Biliyorum çünkü THY ciddi anlamda kabin memuru almak istiyor ihtiyaçtan dolayı. İhtiyaç varken neden aday da şartlaı sağlıyorsa neden elesinler ki. Belki torpilin sıfır (0) oalcağı yerdir kabin ve kokpit.

R

rosemarrian

HavaPersonel.Com
zaten yalan bilgi yayılmasından dolayı kaldırılması isabet oldu bence. Çünkü akla mantığa aykırı birşeydi o. Kimse ben başarısız oldum demek istemez. ****** vardı, eski SGK çıkış kodlarıma takıldılar, 1-2 kilom fazla idi ondan elediler gib gibi. Bence birisi role uygunsa kaçırmazlar. Biliyorum çünkü THY ciddi anlamda kabin memuru almak istiyor ihtiyaçtan dolayı. İhtiyaç varken neden aday da şartlaı sağlıyorsa neden elesinler ki. Belki torpilin sıfır (0) oalcağı yerdir kabin ve kokpit.
Bu şekilde olmasına çok sevindim. Teşekkür ederim yanıtınız için. Güvenli, yerinde, düzgün kurumlarimizi kaybetmeyelim inşallah.

S

skyforce

HavaPersonel.Com
acikcasi ilk basta bende trpil gibi dusundum hatta bazi olaylarda biliyorum trpil bal gibi varda herkeside torpille alamazlarya eger sen qualify degilsen..yani ilk sinavda elerlerdi o zaman trpil olmayan herkesi..sistemlerini bende anlamadim cozemedim neye gore belirliyorlar ve seciyorlar tuhaf biraz

Konuyu okuyanlar;