6 Ağu 2024
24
3
30
Arkadaşlar merhaba,

Geçtiğimiz cuma günü Online video mülakat aşaması tamamlandı, değerlendirme süreci başladı. Ben 22 Temmuz günü sınava girip sadece 1 anket maili aldım.
Eğer olumlu olumsuz geri dönüş alanlar olursa sınava girdiği tarih ile birlikte bu başlığın altında toplanırsak, sağlıklı bir bilgi akışı olur. Sabırla bekliyoruz
İyi günler

18 temmuzda girdim ve sadece anket maili ile süreç bilgilendirme maili aldım. Bu saate kadar dönmedilerse teknik bir aksaklık mı oldu vs diye düşünüyorum.

Ben9 ağustos'da girdim herhangi bir sonuc almadim!actigim diger topicde 9 agustos'da girip bugun olumlu sonuc alan bir kac arkadas olmus

bir şey merak ediyorum bilgilendirme maili herkese gitti mi acaba? çünkü gitmeyen insanlar var neye göre gidiyor acaba bu mail..

Tercümanlık mezunuyum ve sınavı çok rahatlıkla yaptım, öncesinde de 2 kez thy sınavına girmiştim birinde kurulda elendim diğeri depreme geldi. Bundan daha zor 6 aşamalı sınavı geçtim ama 11 temmuzda girdiğim son video mülakattan olumlu dönüş olmadı ilk defa. Nerede hata yaptım bilmiyorum inanılmaz rahattım aslında. Hakkaniyetle yapıldığını gerçekten düşünmüyorum.. İngilizcesi çok çok kötü olan bir arkadaşım çağırıldı.

bir şey merak ediyorum bilgilendirme maili herkese gitti mi acaba? çünkü gitmeyen insanlar var neye göre gidiyor acaba bu mail..

Tercümanlık mezunuyum ve sınavı çok rahatlıkla yaptım, öncesinde de 2 kez thy sınavına girmiştim birinde kurulda elendim diğeri depreme geldi. Bundan daha zor 6 aşamalı sınavı geçtim ama 11 temmuzda girdiğim son video mülakattan olumlu dönüş olmadı ilk defa. Nerede hata yaptım bilmiyorum inanılmaz rahattım aslında. Hakkaniyetle yapıldığını gerçekten düşünmüyorum.. İngilizcesi çok çok kötü olan bir arkadaşım çağırıldı.
Bu zaten bilindik birsey maalesef bu ulkenin gercegi bu hani bahane yada birsey arama pesinde degilim ancak thy bilal erdogan ve ona yakin bir arkdasinin oyuncagi halinde suan!kokpitte namaz kilma tartismasi yuzunden bir kaptan pilot thy'de isten cikarildi yakin bir zamanda ve sebep kaptan pilot yardimci pilota ucus aninda ucus guvenligini riske atiyorsun namazini sonra kil demesi!yani hersey ortada trpil sart acikcasi ancak ingilizcesi cok kotu birinide nasil ucururlar bilemiyorum.bu arada ben hicbir mail almadim bilgilendirme dahil

Yıllarca yurt dışında yaşadım ve tabikide ingilizce konuşulan bir ülkede. Sınava 22'sinde girdim 5 agustosta değerlendirme anketi geldi başkada birşey gelmedi henüz.
Sınava gelince standart basit bir konuşma sınavıydı.( benim düşündüğüm kadarıyla ) Hakkımızda hayırlısı.

• Like
Tepkiler: johnfrieda

Kesinlikle katılıyorum, İngiliz dili ve Edebiyatı okuyorum, C2 sertfikam var sınavı da gayet normal düzgün yapmıştım ancak çağırılmadım. Yapay zekanın neye göre çağırdığını anlamış değilim

• Like
Tepkiler: johnfrieda
Kesinlikle katılıyorum, İngiliz dili ve Edebiyatı okuyorum, C2 sertfikam var sınavı da gayet normal düzgün yapmıştım ancak çağırılmadım. Yapay zekanın neye göre çağırdığını anlamış değilim
Yapay zeka değil çağıranlar belli!size bir anımıda anlatırım ama neyse anlatayım afrikalı bir bayan ile çıkıyordum bir zamanlar bir hostesin evinde babysitter olarak çalışıyordu ve ingilizce anadiliydi bana dediği şey senin ingilizcen ondan çok,çok daha iyi..Ee ingilizcesi benden kötü olan birisi şuan uçuyorsa ben sınavı geçemiyorsam ne düşünebilirim:)

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.