Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet Sektörü Deneyimli Kabin Memurluğu
"Kabin memuru işe alım süreçlerimiz kapsamında adaylarımızın ilan kriterlerine uygunluğu süreç boyunca kontrol edilmektedir. Bu kapsamda, başvuru koşullarını karşılamadığı belirlenen adayların işe alım süreçleri sonlandırılmaktadır." mail sonuna böyle bir ibare eklemişler. bu sorulmuştu ilan kriterlerini karşılamayanlarada test gitmişti.

@günes yorumunuz nedir ?
Online Video Mülakatı daveti, Online İngilizce sınavını başarıyla tamamlayan adaylara gönderilir. Hepinize süreçlerinizde başarılar dileriz.
"Kabin memuru işe alım süreçlerimiz kapsamında adaylarımızın ilan kriterlerine uygunluğu süreç boyunca kontrol edilmektedir. Bu kapsamda, başvuru koşullarını karşılamadığı belirlenen adayların işe alım süreçleri sonlandırılmaktadır." mail sonuna böyle bir ibare eklemişler. bu sorulmuştu ilan kriterlerini karşılamayanlarada test gitmişti.
Evet, süreç boyunca kontrol edilecek. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.

• Like
Tepkiler: JustLich
arkadaşlar bu sözlü mulakat mı yoksa ayrı bır ıngılıZce sınavmı

Mail almanylar var mı acaba yazabilirler mi ?
Ben daha iki gun once girdm sımdı geldı
Online Video Mülakatı daveti, Online İngilizce sınavını başarıyla tamamlayan adaylara gönderilir. Hepinize süreçlerinizde başarılar dileriz.

Evet, süreç boyunca kontrol edilecek. Teşekkürler bilgilendirdiğiniz için.
bu mulakatta karsıda bırılerı olacakmı yoksa sorulara kendımız konusarakmı cevap verecegız

Ben daha iki gun once girdm sımdı geldı

bu mulakatta karsıda bırılerı olacakmı yoksa sorulara kendımız konusarakmı cevap verecegız

• Like
Tepkiler: Marry
Arkadaşlar ben hizmet sektöründe deneyimliyim ama sgk gidişim yok sıkıntı olur mu? Öğrenci olduğum dönemde Kıbrıs’ta iki yıl boyunca çalıştım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.

Arkadaşlar ben hizmet sektöründe deneyimliyim ama sgk gidişim yok sıkıntı olur mu? Öğrenci olduğum dönemde Kıbrıs’ta iki yıl boyunca çalıştım. Bilgisi olan varsa yardımcı olursa çok memnun olurum.
Ya bu soruyu sormak gercekten şaka gibi ya böyle ciddi bir işe kuruma basvururken bile cıddıyetı anlayamamak oyun oynamıyosunuz karsı taraf thy gıbı bır profesyonel marka nerden bılcek nasıl kanıtlıcaksın ??? Bu sorularla burayı mesgul etmeyın cıdden cevabı bellı sorular

Ya bu soruyu sormak gercekten şaka gibi ya böyle ciddi bir işe kuruma basvururken bile cıddıyetı anlayamamak oyun oynamıyosunuz karsı taraf thy gıbı bır profesyonel marka nerden bılcek nasıl kanıtlıcaksın ??? Bu sorularla burayı mesgul etmeyın cıdden cevabı bellı sorular
Ben en azından sgk girişlerimin olduğu belgeyi Thy ye ilettim ve sonrasında bana geri dönüş yaptılar yani Thy de kafasına göre geri dönüş yapmadı anladın mı??? Hiç sgk görüşü olmayanlar var ve onlara geri dönüş yapılmış bir de bundan dolayı soruyorum.

Bana da 20 Ekim Pazartesi günü için mülakat tarihi verildi. Herkese basarilar. Stres yaparsak olmaz. Ozellikle sinav tarihiniz yaklastiginda buraya cok girip kafanizi karistirmayin. Her konu başlığına bakarsaniz daha cok panik olursunuz. Lutfen sakin olalim. 🙏

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.