Pozisyon veya İlan Adı
Hizmet Sektörü Deneyimli Kabin Memurluğu
Merhaba bence test bana göre baya zordu ama geçerim diye düşünüyorum yoğunlukla c2 - c1 sorular vardı bence :) rica etsem paylaşabilir misin müsait olduğunda birde daha önce bu 2. Aşamaya girmişmişsin?:) neye dikkat etmemi önerebilirsin şimdiden teşekkür ederim:)
Yani testte repair işaretlemisim adam orada arkasını göremiyorum demiş mesela:D reverse geri vites demekmiş ward hastane koğuşu. Hayatım boyunca unutmam bu kelimeleri, he bir de techies teknoloji meraklıları :D

Az önce Take-Off Cabin (Hizmet Sektörüne Yönelik) Kadın/Erkek ilanı - Video Bazlı Yetkinlik Değerlendirme Bilgilendirmesi adı altına mail aldım ne anlama geliyor ingilizce online sınavla alakası var mıdır ?
sınav ve sorular nasıldı yardımcı olabilir misiniz banada mail geldi

sınav ve sorular nasıldı yardımcı olabilir misiniz banada mail geldi
Öncelikle tebrikler. Her şeyden önce en alta gizlilik sözleşmesi var onu doldurup göndermeyi unutmayın sorulara gelince bence güzeldi anlaşılırdı ama benim dilim b2 olarak ölçülmüştü girdiğim sınavlardan yani size nasıl gelir zorlugu bilemiyorum.

• Like
Tepkiler: gunes

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.