Merhaba acaba aranızda benim gibi ikinci tur giren varmı ist için formu eksik dolduranlardan bahsediyorum sonrasında tekrar gönderdiler ya bize

• Like
Tepkiler: Mrnobody
Ben girdim iki kişi daha var burda haber yok daha bekliyoruz sizin sınavınız nasıl geçti
İngilizce ve rusca çok iyi geçti 2 gün sonra gönderdikleri genel yetenek ve kişilik testi başka bir ortamda yapmak zorunda kaldım pek iyi geçmedi internet cafede çok fazla gürültü vardı hala bir haber yok

İngilizce ve rusca çok iyi geçti 2 gün sonra gönderdikleri genel yetenek ve kişilik testi başka bir ortamda yapmak zorunda kaldım pek iyi geçmedi internet cafede çok fazla gürültü vardı hala bir haber yok
Dile daha önem veriyorlar ya ingilizce çok iyi geçtiyse çağırırlar bence herhangi bir dönüş olursa burdan yazarsınız ☺️

• Like
Tepkiler: 📍İST 34

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.