Simayybarc
HavaPersonel.Com
Gönderilen online testlerde ingilizcesi iyi geçip genel yetenek aşırı kötü geçenler varsa tarafınıza yerinde sınav daveti geldi mi?
Ne zaman girdininiz online sınavaGönderilen online testlerde ingilizcesi iyi geçip genel yetenek aşırı kötü geçenler varsa tarafınıza yerinde sınav daveti geldi mi?
Süreç devam ediyor umutsuz olmayın ayrıca olumsuzda sonuçlansa SMS ile bildiriyorlar.bana da davet mesajı gelmedi.. çok stres oldum iyice.. acaba ne zaman gelecek mesaj.. @admin henüz süreç devam ediyor mu ? yoksa umutları kesmemiz yerinde mi olur ?
Hangi istasyon için başvurdunuzgenel yetenek kötüydü, yetişmedi. 4-5 tane de salladım. yerinde sınav için gelen mesajda da ingilizce sınav sonucunuz neticesinde yazıyordu. bence genel yeteneği hiç değerlendirmeye almadılar ingilizce'nin de yarısını yapanı çağırıyorlar.
Ben girdim iki kişi daha var burda haber yok daha bekliyoruz sizin sınavınız nasıl geçtiMerhaba acaba aranızda benim gibi ikinci tur giren varmı ist için formu eksik dolduranlardan bahsediyorum sonrasında tekrar gönderdiler ya bize
İngilizce ve rusca çok iyi geçti 2 gün sonra gönderdikleri genel yetenek ve kişilik testi başka bir ortamda yapmak zorunda kaldım pek iyi geçmedi internet cafede çok fazla gürültü vardı hala bir haber yokBen girdim iki kişi daha var burda haber yok daha bekliyoruz sizin sınavınız nasıl geçti
Dile daha önem veriyorlar ya ingilizce çok iyi geçtiyse çağırırlar bence herhangi bir dönüş olursa burdan yazarsınızİngilizce ve rusca çok iyi geçti 2 gün sonra gönderdikleri genel yetenek ve kişilik testi başka bir ortamda yapmak zorunda kaldım pek iyi geçmedi internet cafede çok fazla gürültü vardı hala bir haber yok
Tabiki yazarımDile daha önem veriyorlar ya ingilizce çok iyi geçtiyse çağırırlar bence herhangi bir dönüş olursa burdan yazarsınız
yolcu hizmetleriHangi istasyon için başvurdunuz
İstasyon derken istanbul , izmir , antalya vs. Onu kastetmiştimyolcu hizmetleri
istanbulİstasyon derken istanbul , izmir , antalya vs. Onu kastetmiştim