Simayybarc

Üye
9 Şub 2024
15
3
0
Gönderilen online testlerde ingilizcesi iyi geçip genel yetenek aşırı kötü geçenler varsa tarafınıza yerinde sınav daveti geldi mi?

bana da davet mesajı gelmedi.. çok stres oldum iyice.. acaba ne zaman gelecek mesaj.. @admin henüz süreç devam ediyor mu ? yoksa umutları kesmemiz yerinde mi olur ?

genel yetenek kötüydü, yetişmedi. 4-5 tane de salladım. yerinde sınav için gelen mesajda da ingilizce sınav sonucunuz neticesinde yazıyordu. bence genel yeteneği hiç değerlendirmeye almadılar ingilizce'nin de yarısını yapanı çağırıyorlar.

• Like
Tepkiler: Mrnobody
genel yetenek kötüydü, yetişmedi. 4-5 tane de salladım. yerinde sınav için gelen mesajda da ingilizce sınav sonucunuz neticesinde yazıyordu. bence genel yeteneği hiç değerlendirmeye almadılar ingilizce'nin de yarısını yapanı çağırıyorlar.
Hangi istasyon için başvurdunuz

Yerinde bilgisayar ortaminda sinava katildim.
Genel yetenek kisminda süre yetmedi. Ingilizce'de 5 dakika erken bitirdim.
Süre kalinca genel yetenege geri dönmek istedim ama o sekilde olmuyormus.
Eger bir sonraki asamaya gecebilirsem buraya yazarim.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.