TGS Online testte genel yeteneği çok kötü geçip yerinde davet alanlar?

Simayybarc

HavaPersonel.Com
Gönderilen online testlerde ingilizcesi iyi geçip genel yetenek aşırı kötü geçenler varsa tarafınıza yerinde sınav daveti geldi mi?

Mustafa34

HavaPersonel.Com
Hiçbirşey gelmedi sms de gelmedi adamlar mülakata girdi çıktı biz daha dtmye gidemedik

AviationADB

HavaPersonel.Com
Benimde ingilizce iyiydi ama genel yetenek kötüydü bekliyorum ikinci sınav daveti için

neolcakbilmiyorum

HavaPersonel.Com
Bana da mesaj gelmedi herkes kurul mülakatına giriyor yerinde sınav için bile mesaj gelmedi

Saruman96

HavaPersonel.Com
bana da davet mesajı gelmedi.. çok stres oldum iyice.. acaba ne zaman gelecek mesaj.. @admin henüz süreç devam ediyor mu ? yoksa umutları kesmemiz yerinde mi olur ?

ozzy

HavaPersonel.Com
genel yetenek kötüydü, yetişmedi. 4-5 tane de salladım. yerinde sınav için gelen mesajda da ingilizce sınav sonucunuz neticesinde yazıyordu. bence genel yeteneği hiç değerlendirmeye almadılar ingilizce'nin de yarısını yapanı çağırıyorlar.

Mrnobody

HavaPersonel.Com
genel yetenek kötüydü, yetişmedi. 4-5 tane de salladım. yerinde sınav için gelen mesajda da ingilizce sınav sonucunuz neticesinde yazıyordu. bence genel yeteneği hiç değerlendirmeye almadılar ingilizce'nin de yarısını yapanı çağırıyorlar.
Hangi istasyon için başvurdunuz

srcn

HavaPersonel.Com
Yerinde bilgisayar ortaminda sinava katildim.
Genel yetenek kisminda süre yetmedi. Ingilizce'de 5 dakika erken bitirdim.
Süre kalinca genel yetenege geri dönmek istedim ama o sekilde olmuyormus.
Eger bir sonraki asamaya gecebilirsem buraya yazarim.

mertcan

HavaPersonel.Com
Olumsuz mesaj alan var mı peki nasıl bir süreç hiç anlayamadım

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Merhaba acaba aranızda benim gibi ikinci tur giren varmı ist için formu eksik dolduranlardan bahsediyorum sonrasında tekrar gönderdiler ya bize

📍İST 34

HavaPersonel.Com
Ben girdim iki kişi daha var burda haber yok daha bekliyoruz sizin sınavınız nasıl geçti
İngilizce ve rusca çok iyi geçti 2 gün sonra gönderdikleri genel yetenek ve kişilik testi başka bir ortamda yapmak zorunda kaldım pek iyi geçmedi internet cafede çok fazla gürültü vardı hala bir haber yok

Mrnobody

HavaPersonel.Com
İngilizce ve rusca çok iyi geçti 2 gün sonra gönderdikleri genel yetenek ve kişilik testi başka bir ortamda yapmak zorunda kaldım pek iyi geçmedi internet cafede çok fazla gürültü vardı hala bir haber yok
Dile daha önem veriyorlar ya ingilizce çok iyi geçtiyse çağırırlar bence herhangi bir dönüş olursa burdan yazarsınız ☺️

Konuyu okuyanlar;