Antalya merkezi arayın İk ya yönlendirirler ordanSüresi bugün bitiyor diye tedirginim ama evet benlik değil diye yardımcı olcaklarını düşünüyorum iknın numarasına nasıl ulaşabilirim biliyor musunuz
Antalya merkezi arayın İk ya yönlendirirler ordanSüresi bugün bitiyor diye tedirginim ama evet benlik değil diye yardımcı olcaklarını düşünüyorum iknın numarasına nasıl ulaşabilirim biliyor musunuz
Teşekkür ederimAntalya merkezi arayın İk ya yönlendirirler ordan
Merhaba video mülakat sınavında cevaplamak için kaç dakika süre verilmişti?Teşekkür ederim
1 dk düşünmeydi galiba 2 dk da cevaplamak için süre var istediğin zaman kaydı bitirebiliyosunMerhaba video mülakat sınavında cevaplamak için kaç dakika süre verilmişti?
2 dakikayı tam olarak bitirmemiz gerekiyor mu peki başarılı olmak için bilginiz var mı?1 dk düşünmeydi galiba 2 dk da cevaplamak için süre var istediğin zaman kaydı bitirebiliyosun
Aslında linke tıkladığımda beklemediğim bir şeyle karşılaşırsam tekrar link kullanılıyor mu onu bilmediğim için sordum. Teşekkür ederimLinklere tıklamaktan bu kadar korkmayın start vs demedikçe sizi kayda da almazlar karşınıza insan falan da çıkmazSorular geliyordu cv doldurma gibiydi sanırım fotoğraf aşaması da vardı ama ilki mi ikinci mail mi tam hatırlayamadım. Freebird'ün bir sürü aşaması var ne kadar tık tık hemen yaparsanız o kadar iyi diye düşünüyorum.
Evet hepsiArkadaşlar merhaba, Thank you for your interest in our company. We kindly request that you create your profile, allowing us to get to know you better, gather information about you, and understand your skills. You can start creating your profile by clicking the button below.
Bu aşamadayım tam olarak ne isteyecekler? Cv yüklemem gerekecek mi? Fotoğraf yükleyecek miyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Ben bitirmemiştim önemli olan nasıl konuştuğunuz bence2 dakikayı tam olarak bitirmemiz gerekiyor mu peki başarılı olmak için bilginiz var mı?
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.