Pozisyon veya İlan Adı
kabin memuru
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Arkadaşlar merhaba, Thank you for your interest in our company. We kindly request that you create your profile, allowing us to get to know you better, gather information about you, and understand your skills. You can start creating your profile by clicking the button below.
Bu aşamadayım tam olarak ne isteyecekler? Cv yüklemem gerekecek mi? Fotoğraf yükleyecek miyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.

Linklere tıklamaktan bu kadar korkmayın start vs demedikçe sizi kayda da almazlar karşınıza insan falan da çıkmaz :D Sorular geliyordu cv doldurma gibiydi sanırım fotoğraf aşaması da vardı ama ilki mi ikinci mail mi tam hatırlayamadım. Freebird'ün bir sürü aşaması var ne kadar tık tık hemen yaparsanız o kadar iyi diye düşünüyorum.

• Like
Tepkiler: turizmci
Linklere tıklamaktan bu kadar korkmayın start vs demedikçe sizi kayda da almazlar karşınıza insan falan da çıkmaz :D Sorular geliyordu cv doldurma gibiydi sanırım fotoğraf aşaması da vardı ama ilki mi ikinci mail mi tam hatırlayamadım. Freebird'ün bir sürü aşaması var ne kadar tık tık hemen yaparsanız o kadar iyi diye düşünüyorum.
Aslında linke tıkladığımda beklemediğim bir şeyle karşılaşırsam tekrar link kullanılıyor mu onu bilmediğim için sordum. Teşekkür ederim 😊

• Like
Tepkiler: tokito
Arkadaşlar merhaba, Thank you for your interest in our company. We kindly request that you create your profile, allowing us to get to know you better, gather information about you, and understand your skills. You can start creating your profile by clicking the button below.
Bu aşamadayım tam olarak ne isteyecekler? Cv yüklemem gerekecek mi? Fotoğraf yükleyecek miyim? Cevaplarsanız çok sevinirim.
Evet hepsi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.