Ben de görmüştüm galiba ama bilemiyorum süreç gösterir bize bunu artıkyok ingilizceden değil diğer envanter testlerin birinden ama eski aday galiba
Ben de görmüştüm galiba ama bilemiyorum süreç gösterir bize bunu artıkyok ingilizceden değil diğer envanter testlerin birinden ama eski aday galiba
Siz hangi aşamadasınız şuanyok ingilizceden değil diğer envanter testlerin birinden ama eski aday galiba
Gelir bence sürekli istenmeyen kutunuzu falan da kontrol edin ilk başlarda peşpeşe gelirken bana da neuro 1.30 saat sonra geldi yoğunluk olabilirıntegrıty bitirdim bugün neuro gelmedi daha korkuyorum acaba olumsuz mu oldu sınav diye
Hayır , envanter sınavlarından da elenilenilir, geçen sene örnek adayları varMerhaba, henüz olumlu veya olumsuz dönüş almazsınız. Tüm aşamaları tamamladıktan sonra dönüş yapılıyor.
Ben aptitudeye girmeden integrity geldi ayrı bi konu da aptitude eror verdi diye bahsettim onu yapmadan integrity ve neuro tamamladım bence otomatik atıyorlar aptitude hala girmedim mail attım yarın yardımcı olurlar diye düşünüyorumHayır , envanter sınavlarından da elenilenilir, geçen sene örnek adayları var
Bencede olurlar Sizlik bişey yok bazen sistem garip şekilde işliyor mutlaka size dönerler , en kötü Ik arayıp durumu izah edersinizBen aptitudeye girmeden integrity geldi ayrı bi konu da aptitude eror verdi diye bahsettim onu yapmadan integrity ve neuro tamamladım bence otomatik atıyorlar aptitude hala girmedim mail attım yarın yardımcı olurlar diye düşünüyorum
İng videolu teste girdiyseniz hangi soruları gördünüz acaba paylaşabilir misinizBen aptitudeye girmeden integrity geldi ayrı bi konu da aptitude eror verdi diye bahsettim onu yapmadan integrity ve neuro tamamladım bence otomatik atıyorlar aptitude hala girmedim mail attım yarın yardımcı olurlar diye düşünüyorum
Süresi bugün bitiyor diye tedirginim ama evet benlik değil diye yardımcı olcaklarını düşünüyorum iknın numarasına nasıl ulaşabilirim biliyor musunuzBencede olurlar Sizlik bişey yok bazen sistem garip şekilde işliyor mutlaka size dönerler , en kötü Ik arayıp durumu izah edersiniz![]()
Burda diğer arkadaşların paylaştıkların aynısı çıkıyor neden kabin memuru olmak isitiyosun kabin memurluğunda olması gereken özellikler nedir gibi 4-5 tane soru oluyodu tam hatırlamıyorum onlara bakıp çalışabilirsinizİng videolu teste girdiyseniz hangi soruları gördünüz acaba paylaşabilir misiniz![]()
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.