pazartesi günü video mülakatı tamamladım ancak o günden beri olumsuz dönüş de almadım ingilizce sınavı maili de gelmedi. benimle aynı şeyi yaşayan var mı? bu firmanın dönüşleri kısa sürede oluyor normalde
pazartesi günü video mülakatı tamamladım ancak o günden beri olumsuz dönüş de almadım ingilizce sınavı maili de gelmedi. benimle aynı şeyi yaşayan var mı? bu firmanın dönüşleri kısa sürede oluyor normalde
Merhaba peki sınav nasıldı kaç soru vardı ne tarz sorular sordular? Şimdiden teşekkürlerpazartesi günü video mülakatı tamamladım ancak o günden beri olumsuz dönüş de almadım ingilizce sınavı maili de gelmedi. benimle aynı şeyi yaşayan var mı? bu firmanın dönüşleri kısa sürede oluyor normalde
Merhaba video mülakat sınavının ismi ne olarak mail geldi acaba? English Practical Language Assessment olarak mıpazartesi günü video mülakatı tamamladım ancak o günden beri olumsuz dönüş de almadım ingilizce sınavı maili de gelmedi. benimle aynı şeyi yaşayan var mı? bu firmanın dönüşleri kısa sürede oluyor normalde
evetMerhaba video mülakat sınavının ismi ne olarak mail geldi acaba? English Practical Language Assessment olarak mı
4 soru vardı. klasik mülakat soruları neden kabin memuru olmak istiyorsunuz? kabin memurunda olması gereken özellikler, takım çalışması ile ilgili bir soru vs.Merhaba peki sınav nasıldı kaç soru vardı ne tarz sorular sordular? Şimdiden teşekkürler![]()
Merhaba, henüz olumlu veya olumsuz dönüş almazsınız. Tüm aşamaları tamamladıktan sonra dönüş yapılıyor.pazartesi günü video mülakatı tamamladım ancak o günden beri olumsuz dönüş de almadım ingilizce sınavı maili de gelmedi. benimle aynı şeyi yaşayan var mı? bu firmanın dönüşleri kısa sürede oluyor normalde
Ben de video aşamasını Salı günü tamamlamıştım bugün 16.00da dönüş aldım sınav içinEmin misiniz,10 tane test var ayrı ayrı hepsini bitirdikten sonra mı değerlendirilecek
Ben bu şekilde biliyorumEmin misiniz,10 tane test var ayrı ayrı hepsini bitirdikten sonra mı değerlendirilecek
Peş peşe yapıyoruz ama olumsuz olma ihtimali var yani,olumlu değilse niye diğer testi atıyorlar o zamanBen bu şekilde biliyorum
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.