Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu

eva888

Üye
30 Tem 2025
78
26
5
Meslek
Kabin
Arkadaşlar merhaba,

Pegasus benim tek seçeneğimdi ve daha hiç çağrılmadan elendim. Neyi yanlış yaptığımı bilmek ve bunu düzeltip bir dahakine tekrar denemek istiyorum. Benim gibi elenenler var mı? Geçenler neyi tavsiye eder? Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, cvmi gerçekten özenle hazırlamıştım. Çok üzüldüm gerçekten.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• Like
Tepkiler: gunes
Arkadaşlar merhaba,

Pegasus benim tek seçeneğimdi ve daha hiç çağrılmadan elendim. Neyi yanlış yaptığımı bilmek ve bunu düzeltip bir dahakine tekrar denemek istiyorum. Benim gibi elenenler var mı? Geçenler neyi tavsiye eder? Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, cvmi gerçekten özenle hazırlamıştım. Çok üzüldüm gerçekten.

Bütün şartları karşılıyor muydunuz

Arkadaşlar merhaba,

Mail mi geldi size olumsuz olduğuna dair?

Bütün şartları karşılıyor muydunuz

Yani bence evet. Ama deneyimim yok, doğru. Başka bir sektörden (tasarımcıyım) geçiş yapacağım ama zaten ilan tecrübesizler içindi. Özgeçmişimi çok güzel hazırlamıştım, özenle yazdım gerçekten uğraştım. Yabancı dilimde var, hizmet sektöründe deneyimim de var. Fotoğrafım yoktu yeni, gidip onu bile hallettim hatta fotoğrafta saçlarımın kabin memuru gibi topuz olmasına üzerimde siyah ceket olmasına kadar dikkat ettim. Neyi yanlış yaptığımı anlayamıyorum...

Evet, birkaç dakika önce geldi. Ben zaten başvuruyu 28inde yapmıştım. Elenen çok hızlı eleniyor yani...
Öncelikle çok geçmiş olsun. İki hafta önce başvurmuştum değerlendirme aşamasında görünüyor. İlk defa bu sene peoplise ile kabin memurluğu alımı yapıyorlar. Tüm profili doldurmama rağmen doluluk oranı %89 görünüyor. Sizin Cv hızlı değerlendirilmiş.

Öncelikle çok geçmiş olsun. İki hafta önce başvurmuştum değerlendirme aşamasında görünüyor. İlk defa bu sene peoplise ile kabin memurluğu alımı yapıyorlar. Tüm profili doldurmama rağmen doluluk oranı %89 görünüyor. Sizin Cv hızlı değerlendirilmiş.

Çok teşekkür ederim. Bende bütün profili doldurdum bu arada, yine %89 gözüküyor. Tanıtım videosu eklemedim, sanırım o yüzden diye düşünüyorum. Belki de hayırlısı olumsuz olmasıydı bilemiyorum gerçekten... Ne diyeyim ki.. İnşallah sizin olur.

Çok teşekkür ederim. Bende bütün profili doldurdum bu arada, yine %89 gözüküyor. Tanıtım videosu eklemedim, sanırım o yüzden diye düşünüyorum. Belki de hayırlısı olumsuz olmasıydı bilemiyorum gerçekten... Ne diyeyim ki.. İnşallah sizin olur.
Hakkınızda hayırlısı olsun. Tanıtım videosunu da ekledim sisteme. Kabin memuru olabilmek için genel şartlar uyuyorsa, diğer havayolları şirketlerinin ilanları da açıldıkça başvurun. Umarım en kısa zamanda istediğiniz gerçekleşir.

• Like
Tepkiler: Üye silindi 11545
Ben ne kadar doldurursam doldurayım %57 kalıyor. Bütün her şeyi mi doldurmak gerek?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.