Pozisyon veya İlan Adı
Kabin Memurluğu
Arkadaşlar merhaba,

Pegasus benim tek seçeneğimdi ve daha hiç çağrılmadan elendim. Neyi yanlış yaptığımı bilmek ve bunu düzeltip bir dahakine tekrar denemek istiyorum. Benim gibi elenenler var mı? Geçenler neyi tavsiye eder? Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, cvmi gerçekten özenle hazırlamıştım. Çok üzüldüm gerçekten.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba hakkınızda hayırlısı olsun. peoplise de başvurunuz olumsuz mu görünüyor,orada nasıl bir ibare mevcut bilgilendirebilir misiniz.

Arkadaşlar merhaba,

Pegasus benim tek seçeneğimdi ve daha hiç çağrılmadan elendim. Neyi yanlış yaptığımı bilmek ve bunu düzeltip bir dahakine tekrar denemek istiyorum. Benim gibi elenenler var mı? Geçenler neyi tavsiye eder? Neyi yanlış yaptığımı bilmiyorum, cvmi gerçekten özenle hazırlamıştım. Çok üzüldüm gerçekten.

Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Sizlere mail üzerinden mi dönüş sağladılar. Bir de peoplise da bende başvurunuz değerlendiriliyor olarak gözüküyor sizlerde şuan ne olarak gözüküyor?

Merhaba,
Geçmiş olsun öncelikle. Sizlere mail üzerinden mi dönüş sağladılar. Bir de peoplise da bende başvurunuz değerlendiriliyor olarak gözüküyor sizlerde şuan ne olarak gözüküyor?

Teşekkür ederim. Evet mail üzerinden olumsuz olduğu yazıyordu, peoplise'de de aynı şekilde olumsuz olduğu yazıyor maalesef

peoplise'de 0 basvuru gozukuyor suan nedenini bilen var mi

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.