Pozisyon veya İlan Adı
Kabin memurluğu

Ms23

Üye
16 Ağu 2024
430
261
560
Meslek
Yer Hizmetleri
Arkadaşlar tüm tanıları ve ön tanıları dolduracağız değil mi kağıda? Yandaki açıklama kısmına bir şey yazmamız gerekiyor mu? Yanlış bir şey yapmak istemiyorum

anladım 🙏🏻sürecinizle ilgili günceller misiniz
Bana polikistik tanım olmamasına rağmen olumsuz mail atıldı (ultrason sonucum ile karar verildi) ek tetkik bile istenmeden, itiraz sürecindeyim ben mailime dönüş yapmalarnı bekliyorum.. hastaneye gidip teyit bile ettirdim pcos olmadığımı raporlarımı da sundum mailde ama bakalım bekliyorum

• Like
Tepkiler: Üye silindi 18553
Bana polikistik tanım olmamasına rağmen olumsuz mail atıldı (ultrason sonucum ile karar verildi) ek tetkik bile istenmeden, itiraz sürecindeyim ben mailime dönüş yapmalarnı bekliyorum.. hastaneye gidip teyit bile ettirdim pcos olmadığımı raporlarımı da sundum mailde ama bakalım bekliyorum
umarim emeklerinizin karşılığını alırsınız,sizin için en iyisi ve en güzeli olsun

• Like
Tepkiler: Ms23

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.