HRBPCREW Recruitment <hrbpcr@sunexpress.com> D
Aynı problemleri yaşamışız mail attım asla dönüş yok, umarım hallolur.
Direkt olduğu gibi kopyaladım hiçbir eksikt olmasın diye.
Mail atarken "to" kısmına direkt bunu yapıştırıp göndermeyi deneyin(zaten daha önceden size bu isim ve mail ile ulaştıkları için otomatik olarak çıkacaktır). az önce geri dönüş aldım şu anda dolu olduğunu ve yeni takvim oluşunca yenisini bizlere atacağını ilettiler.

Ben hala bekliyorum geri dönüş yapıldığında haber vereceğim ama kimse dönüş yapmıyor...

merhaba ben son açılan sunexpress başvurusu yaptım hala dönüş olmadı, acaba dediğiniz mart ayı için mi geri gönüş yapılacak bir bilginiz var mı teşekkür ederim.
mart ayında mülakat için müsait günler oluşmuştu bundan bahsettim. sorduğunuz konu hakkında bilgim yok maalesef. rica ederim.

• Like
Tepkiler: znurr00
Birşey sormak istiyorum randevu bulamazsak ne olacak? Boşuna mı gelmiş olacağız buraya kadar? Ve maillere neden dönmüyor kimse?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.