merhaba bana mulakat icin tarih secme linki gecen hafta gelmisti ve 28 subatta vardi ama daha sonra degistirilebildigini bilmedigim icin daha erken bir tarihin acilmasini beklerken o gun de doldu ve gunlerdir linki kontrol etmeme ragmen hem dalaman hem antalya base icin uygun bir tarihe denk gelmedim.
linkin atildigi mailde 3 gun icinde tarih seciminin yapilmasi gerektigi yaziyordu fakat 3 gun gecmesine ragmen tarih secimi yapabilen arkadaslar var mi acaba merak ettim..

Evet ben sectim yarin mulakatim var dalaman icin 2 gun bekledim daha sonra dalaman acilinca direk degistirmistim subat basi . Sen secmedin mi hala
Az önce Mart 27 için seçebildim mail gelecek dedi onu bekliyorum hemen geliyor mu yoksa yarın mi geliyor biliyor musun? Birde bende Dalaman için basvurmustum ama Antalya seçtim tek boşluk o olduğu için. Bu konuda bir bilgin var mı?

Az önce Mart 27 için seçebildim mail gelecek dedi onu bekliyorum hemen geliyor mu yoksa yarın mi geliyor biliyor musun? Birde bende Dalaman için basvurmustum ama Antalya seçtim tek boşluk o olduğu için. Bu konuda bir bilgin var mı?
Onay maili hemen otomatik olarak geliyor yani ben de oyle oldu

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.