14 martta online a girip henüz dönüş almamıştım. Bugün mail atıp olumlu veya olumsuz dönüş almadığımı belirttim. Sürecin devam ettiğini kısa sürede olumlu veya olumsuz döneceklerini ilettiler
ben de 13 martta girdim ben de mail attım banada aynısı yazdılar beklemekteyiz14 martta online a girip henüz dönüş almamıştım. Bugün mail atıp olumlu veya olumsuz dönüş almadığımı belirttim. Sürecin devam ettiğini kısa sürede olumlu veya olumsuz döneceklerini ilettiler
hocam rica etsem attığın mail adresini yazabilir misin, bana hiçbir şekilde geri dönüş olmadı.14 martta online a girip henüz dönüş almamıştım. Bugün mail atıp olumlu veya olumsuz dönüş almadığımı belirttim. Sürecin devam ettiğini kısa sürede olumlu veya olumsuz döneceklerini ilettiler
Sanırım 1 kişi sizin durumunuzda olan mülakata gitmiş.Ama boyu 191 olduğu için elenmiş.Thy’de daha kısa çıkmasına rağmen burada devam edememiş.Mülakata katılan biri bir başlığın altında yazmıştı.Sıra size de gelecektir,yollayacaklardır yakında. CABINHIRING@ajet.com Bu da mail adresi.hocam rica etsem attığın mail adresini yazabilir misin, bana hiçbir şekilde geri dönüş olmadı.
CABINHIRING@ajet.comhocam rica etsem attığın mail adresini yazabilir misin, bana hiçbir şekilde geri dönüş olmadı.
buna yazmışım ben de ama herhangi bir cevap alamadım hala.
benim de mülakat ayın 26'sında. Saat kaçta gireceksiniz?arkadaşlar demek ki ingilizceniz orta seviyede çıktı ben ingilizceyi fulledim ve eminim hepsi de doğruydu ama genel yetenegim cok iyi degildi toplasanız 15 dogru yapmisimdir ben 16 mart akşam girdim 17 mart sabahında bana mail geldi kurula davet edildim yavaş yavaş eleye eleye size de sıra gelecek iyiden başlayıp kötüye gidiyorlar şimdi ilk başta mail gelenleri deneyecekler benim kurul mülakatı günüm 26 mart ve son gündeyim. 27 martta size olumlu veya olumsuz mail gelecek bu kadar strese girmeyin kimsenin sizi unuttugu yok canınızı sıkmayın ama şuana kadar elenen bircok insan var siz bence şanslı kesimdensiniz en azından mülakata hazırlanırsınız süreç size gelene kadar her serde bi hayır vardır bence olumlu düşünün. teşekkürler iyi akşamlar
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.