arkadaşlar demek ki ingilizceniz orta seviyede çıktı ben ingilizceyi fulledim ve eminim hepsi de doğruydu ama genel yetenegim cok iyi degildi toplasanız 15 dogru yapmisimdir ben 16 mart akşam girdim 17 mart sabahında bana mail geldi kurula davet edildim yavaş yavaş eleye eleye size de sıra gelecek iyiden başlayıp kötüye gidiyorlar şimdi ilk başta mail gelenleri deneyecekler benim kurul mülakatı günüm 26 mart ve son gündeyim. 27 martta size olumlu veya olumsuz mail gelecek bu kadar strese girmeyin kimsenin sizi unuttugu yok canınızı sıkmayın ama şuana kadar elenen bircok insan var siz bence şanslı kesimdensiniz en azından mülakata hazırlanırsınız süreç size gelene kadar her serde bi hayır vardır bence olumlu düşünün. teşekkürler iyi akşamlar
Kanka İngilizce öğretmeniyim max 2 yanlışım çıkar ama dönüş yok 14 ünden beri

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.