denizasd

Üye
24 Mar 2025
296
88
5
Arkadaşlar mülakat sonucumuz o gün evet bu aday olumlu veya olumsuz şeklinde mi karar veriliyor yoksa puanlama olarak mı?

• Like
Tepkiler: 11air
Arkadaşlar mülakat sonucumuz o gün evet bu aday olumlu veya olumsuz şeklinde mi karar veriliyor yoksa puanlama olarak mı?
Genel olarak insan kaynakları değerlendirmelerinde eşit ve adil bir süreç için puantaj yapılır ve her aday ilgili puantajdaki belli kategorilerde puanlandırılarak mülakattan geçirilir. Direkt olumlu veya olumsuz şekilde bir değerlendirme yaptıklarını sanmıyorum ama kim bilir...

Mülakatınız bittiği anda sonucunuz belli olur ancak sizin sonucu öğrenmeniz çok uzun sürüyor. Bunun sebebi de eğitim planlamaları vb. etkenler.

Aslında bu durum belliyse en azından olumsuzların bekletilmemesi daha iyi değil mi ? Sonuçta bu aday ile ilerlenilmeyeceği kesin.
Mülakatınız bittiği anda sonucunuz belli olur ancak sizin sonucu öğrenmeniz çok uzun sürüyor. Bunun sebebi de eğitim planlamaları vb. etkenler.

Genel olarak insan kaynakları değerlendirmelerinde eşit ve adil bir süreç için puantaj yapılır ve her aday ilgili puantajdaki belli kategorilerde puanlandırılarak mülakattan geçirilir. Direkt olumlu veya olumsuz şekilde bir değerlendirme yaptıklarını sanmıyorum ama kim bilir...
Bende aynı fikirdeyim sizinle

Aslında bu durum belliyse en azından olumsuzların bekletilmemesi daha iyi değil mi ? Sonuçta bu aday ile ilerlenilmeyeceği kesin.

Olumsuzlara thy genelde en geç 2-3 haftada dönüyor ama neye göre dönüyorlar ya da neden bekletiyorlar bilmiyorum gerçekten. Amaçlarının insanlara heyecan yaşatmak olduğunu sanmıyorum. Kurul sonrasında ik belki adayların ve yapılan değerlendirmelerin tekrar üzerinden geçiyordur. Bilmediğimiz bi ikinci kontrol mekanizması mutlaka vardır.

Olumsuzlara thy genelde en geç 2-3 haftada dönüyor ama neye göre dönüyorlar ya da neden bekletiyorlar bilmiyorum gerçekten. Amaçlarının insanlara heyecan yaratmak olduğunu sanmıyorum. Kurul sonrasında ik belki adayların ve yapılan değerlendirmelerin tekrar üzerinden geçiyordur. Bilmediğimiz bi ikinci kontrol mekanizması mutlaka vardır.
Teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻Bende merak ettim açıkçası süreç kısmını

Teşekkür ederim yorumunuz için🙏🏻Bende merak ettim açıkçası süreç kısmını
Bu kadar beklemenizin en temel sebebi bürokrasi. Özellikle TGS alımlarında, istasyonların mülakat süreçlerini genel müdürlük ile işbirliği yaparak yürütmesi gerekiyor. Dokümentasyon, kağıt, imza onayı vs. derken zaman öylece geçiyor. Muhakkak bu tarz süreçlerde iyileştirmelere gideceklerdir. Ancak ne zaman, nasıl olur belirsiz tabiiki.

• Like
Tepkiler: AeroNomad ve rsi
Bu kadar beklemenizin en temel sebebi bürokrasi. Özellikle TGS alımlarında, istasyonların mülakat süreçlerini genel müdürlük ile işbirliği yaparak yürütmesi gerekiyor. Dokümentasyon, kağıt, imza onayı vs. derken zaman öylece geçiyor. Muhakkak bu tarz süreçlerde iyileştirmelere gideceklerdir. Ancak ne zaman, nasıl olur belirsiz tabiiki.
Bir şey sormak istiyorum size .Ben 2. yabancı dil için ayın 27 si bir arama aldım fakat acamadım istanbul da da yaşamıyorum. Sizce açmadığım için olumsuz olarak değerlendirme ihtimalleri olabilir mi? Yoksa dönüş yapılır mı? Bu hafta arama gelir diye düşünüyordum ama öyle olmadı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.