Bir şey sormak istiyorum size .Ben 2. yabancı dil için ayın 27 si bir arama aldım fakat acamadım istanbul da da yaşamıyorum. Sizce açmadığım için olumsuz olarak değerlendirme ihtimalleri olabilir mi? Yoksa dönüş yapılır mı? Bu hafta arama gelir diye düşünüyordum ama öyle olmadı
Aynı durumu yaşayan bir üyemize yeniden dönüş yapmışlardı diye hatırlıyorum. Muhtemelen dönüş yaparlar. Yine de siz bir şekilde ulaşmaya ve durumunuzu dile getirmeye çalışın.

• Like
Tepkiler: denizasd
Yada benim kurul mulakatim olumsuz ise eğer 2. yabancı dil icin yinede arama alır mıydım? Almanca Mülakat ister misiniz diye bana soruldu kurul mülakatında . Bu arada yerinde sınavda ingilizceden ziyade Almanca da daha başarılı olduğumu düşünüyorum

Yada benim kurul mulakatim olumsuz ise eğer 2. yabancı dil icin yinede arama alır mıydım? Almanca Mülakat ister misiniz diye bana soruldu kurul mülakatında . Bu arada yerinde sınavda ingilizceden ziyade Almanca da daha başarılı olduğumu düşünüyorum
Kurul mülakatınızın olumlu veya olumsuz olmasıyla 2. yabancı dil için arama alma arasında bağlantı kurmak bence pek doğru değil. Meseleye TGS İnsan Kaynakları çalışanı olarak bakın: Bir şekilde aynen diğer Almanca bilen adayları arayıp dil bilgisi düzeyini test ettiği gibi sizinkini de test edip hakkınızda gerekli değerlendirmeleri yapması gerekiyor. Bence direkt veya dolaylı olarak bir bağlantısı yok ama tabiiki işleyişi kesin olarak bilemem.

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.