15 Ocak 2025
117
51
5
arkadaşlar 31 ocakta mülakata girdim daha bir mesaj almadım ama forumda gördüğüm üzere 29-30-31 ocak ve şubat ayından da mülakat sonrası hem olumlu hem olumsuz mesaj alanlar var biz mesaj almayanlar olarak elendik anlamına mı geliyor çünkü hala mülakatlar devam ediyor şubat ayında da bir sürü mülakat oldu artık o grupları mı deperlendirmeye devam ederler ya da olumsuz olsaydı geçen hafta salı günü dönmez miydiler kafam çok karışık bu kadar bekletip belirsiz bırakmaları insanın canını sıkıyır maalesef

7 şubata girdim bende Esb de mülakata arkadaşımla beraber arkadaşıma olumsuz mesaj geldi bana gelmedi ne olumsuz nede olumlu acaba sonuç neyki havacılıkta tecrübem var diyemi bekletiyorlar acaba yoksa başka bişey mi varki bana olumsuz mesaj gelmedi

7 şubata girdim bende Esb de mülakata arkadaşımla beraber arkadaşıma olumsuz mesaj geldi bana gelmedi ne olumsuz nede olumlu acaba sonuç neyki havacılıkta tecrübem var diyemi bekletiyorlar acaba yoksa başka bişey mi varki bana olumsuz mesaj gelmedi
ben de İstanbul için aynı durumdayım bilemiyorum benim bir deneyimim de yok açıkçası ama artık haber verseler keşke

Esb istasyonu için ramp olarak mı yoksa yhm olarak mı mülakata girdiniz acaba

arkadaşlar 31 ocakta mülakata girdim daha bir mesaj almadım ama forumda gördüğüm üzere 29-30-31 ocak ve şubat ayından da mülakat sonrası hem olumlu hem olumsuz mesaj alanlar var biz mesaj almayanlar olarak elendik anlamına mı geliyor çünkü hala mülakatlar devam ediyor şubat ayında da bir sürü mülakat oldu artık o grupları mı deperlendirmeye devam ederler ya da olumsuz olsaydı geçen hafta salı günü dönmez miydiler kafam çok karışık bu kadar bekletip belirsiz bırakmaları insanın canını sıkıyır maalesef
Sizin neydi ramp mı

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.