Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben almadım ama sms geliyormus olumlu dye birkac dk sonra istenilen evraklar gönderiliyor sms ile bir ya da iki güne teslim isteniyor alttaki başlıkları okursanız görürsüniz baya detaylı konustu herkes
Emin değilim tabiki de ancak tahminim şu ki muhtemelen olumlu olan herkese mesaj gitti. Geri kalanlarımıza da olumsuz mesajı yakın zamanda gelir gibi. Eğitimlerin başlamasına 1 hafta var sonuçta.
Koca yerde ankaraya ramp başvuran yokmu son durum nedir ne olumlu ne olumsuz mesaj geldi arkadaşlarıma hep olumsuz mesaj geldi 1 haftayı geçti onlara olumsuz mesajı geleli bana olumsuz da gelmedi olumluda gelmedi i
Emin değilim tabiki de ancak tahminim şu ki muhtemelen olumlu olan herkese mesaj gitti. Geri kalanlarımıza da olumsuz mesajı yakın zamanda gelir gibi. Eğitimlerin başlamasına 1 hafta var sonuçta.
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.