Anlaşılan, Mülakata giren ilk gruba gitmiş sonuç mailleri. Sadece anket maili geldiyse muhtemelen olumsuzdur. Bende sadece anket maili aldım herhangi bir sonuç maili almadım ama anlaşılan olumlulara gitmiş sonuçlar. Neyse herkesin hakkında hayırlısı olsun. Kazanan arkadaşlara başarılar 🙏

Anlaşılan, Mülakata giren ilk gruba gitmiş sonuç mailleri. Sadece anket maili geldiyse muhtemelen olumsuzdur. Bende sadece anket maili aldım herhangi bir sonuç maili almadım ama anlaşılan olumlulara gitmiş sonuçlar. Neyse herkesin hakkında hayırlısı olsun. Kazanan arkadaşlara başarılar 🙏
Belli olmaz cevap gelebilir halen olumlu

Genel olarak olumlu dönüş alanların hepsi 11 gibi olumlu mailini almış. 8:40 gibi anket maili de almış ben buradan yola çıkarak söylüyorum. Olumlu olsaydı gelirdi ( ilk grup için söylüyorum bu arada)
ben anket mailini 8:43'te aldım, o yüzden bu hafta perşembe günü akşam 5'e kadar beklemekte fayda var

Benim iyi geçmişti güzel anlatmıştım ama henüz mail gelmedi belki en iyiden kötüye mi sıralamıyor anlamadım birkaç kişi daha tanıyorum iyi geçen onlara da gelmemiş henüz

• Like
Tepkiler: Bahri
Benim iyi geçmişti güzel anlatmıştım ama henüz mail gelmedi belki en iyiden kötüye mi sıralamıyor anlamadım birkaç kişi daha tanıyorum iyi geçen onlara da gelmemiş henüz
bu hafta gelecek sanki mail, perşembe akşam 5'e kadar beklemek lazım

acaba ilan açıldıktan sonra başvuru saatine göre mi yollanıyor öyle bi ihtimal var bence, bugün mesela sabahtan öğlene kadar başvuranlara gitmiştir mail belki, yarında öğleden sonra başvuranlara geçebilirler

Aynı şekilde eksiksiz bir şekilde anlattım dolu dolu cevaplar verdim neyi yanlış yaptım acaba umarım önümüzdeki günlerde gelir mail

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.