THY Mülakat Ne Zaman Sonuç Gelir

• Konbuyu başlatan azxra
  • Başlangıç tarihi
A

azxra

Instagram: @havacilikpersonelalimlari
mülakatların ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir bilgi var mı

C

cynth

HavaPersonel.Com
mülakatların ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir bilgi var mı
Merhaba yaklaşık 2 hafta önce bir mail gelmişti değerlendirmelerin devam ettiğine yönelik ancak daha sonra bir dönüş alamadım bende. Sizde herhangi bir gelişme var mı?

A

Afitap

Bugün sonuç maili geldi sandım öldüm heyecandan.Ama anket maili atmışlar online mülakatı değerlendirmeye dair.Umarım en kısa sürede açıklanır.

A

adayhostes

Bugün sonuç maili geldi sandım öldüm heyecandan.Ama anket maili atmışlar online mülakatı değerlendirmeye dair.Umarım en kısa sürede açıklanır.
Ekrandaki yazıyı uzun süre algılayamadım ben de :) Olumlu ya da olumsuz kelimesini aradım durdum 😂 anket olduğunu 30 saniye sonra anladım 😀

A

Afitap

+1 sabah sabah o maili görmek çok heyecanlandırdı cidden
Ekrandaki yazıyı uzun süre algılayamadım ben de :) Olumlu ya da olumsuz kelimesini aradım durdum 😂 anket olduğunu 30 saniye sonra anladım 😀
Ayyyy ben de sabah mahmurluğuyla 10 kez okudum.Olumlu olumsuz nerede diye.Bir de tıklayana kadar anket yazısı gözükmüyordu.Öldüm öldüm dirildim,hala arada bakıyorum bir köşesinde sonuç içeren bir şey var mıydı diye😂🥹İnşallah hemen gelir.

C

cynth

HavaPersonel.Com
O anketi görünce bende bayılıcaktım🤣 Peki siz take off jr programına mı yoksa take off 101 'e mi başvurdunuz acaba? Çünkü ben take off 101'e başvurdum ve o anket maili yaklaşık 2 hafta önce geldi eğer jr programlarına şuan geliyorsa yine en az 2 hafta bekliycez gibi herhalde her programı tek tek değerlendirip ortak bir mail atacaklar olumlu veya olumsuz 😩 Bir de sizden de adli sicil kaydı, not dökümü vs belgeleri atmanız istendi mi? En son 2 hafta önce istendi benden atınca alındım sandım 😅 ama sonuç yok 🥲

A

adayhostes

O anketi görünce bende bayılıcaktım🤣 Peki siz take off jr programına mı yoksa take off 101 'e mi başvurdunuz acaba? Çünkü ben take off 101'e başvurdum ve o anket maili yaklaşık 2 hafta önce geldi eğer jr programlarına şuan geliyorsa yine en az 2 hafta bekliycez gibi herhalde her programı tek tek değerlendirip ortak bir mail atacaklar olumlu veya olumsuz 😩 Bir de sizden de adli sicil kaydı, not dökümü vs belgeleri atmanız istendi mi? En son 2 hafta önce istendi benden atınca alındım sandım 😅 ama sonuç yok 🥲
Kabin memuru ilanına başvurmuştum. Ben geçen sene başvurumda evrakları yüklemiştim. Bu sene güncelledim mi hatırlamıyorum. Ama herhangi bir mail almadım yükleme yapın diye

E

Epoca

HavaPersonel.Com
Ben de olumlu mail aldım. umarım 2-3 hafta içerisinde hemen bir mülakata çağrılma durumu olmaz eskiye göre çok hızlı ilerliyorlar.

U

UmutAvt

HavaPersonel.Com
Olumlu mail görselini atabilecek varmı ? ne isteniyor ona göre bilgi alsak önden çok makbule geçer :)

M

Mannerheim

HavaPersonel.Com
Arkadaşlar şimdi bize gelen mülakat değerlendirmesi mail’i olumsuz olduğu anlamına mı geliyor bilen birisi var mı ya da olumlu alanlara daha önceden değerlendirme maili geldi mi ?

Konuyu okuyanlar;