A
azxra
Instagram: @havacilikpersonelalimlari
mülakatların ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir bilgi var mı
Merhaba yaklaşık 2 hafta önce bir mail gelmişti değerlendirmelerin devam ettiğine yönelik ancak daha sonra bir dönüş alamadım bende. Sizde herhangi bir gelişme var mı?mülakatların ne zaman açıklanacağı ile ilgili bir bilgi var mı
+1 sabah sabah o maili görmek çok heyecanlandırdı ciddenBugün sonuç maili geldi sandım öldüm heyecandan.Ama anket maili atmışlar online mülakatı değerlendirmeye dair.Umarım en kısa sürede açıklanır.
Ekrandaki yazıyı uzun süre algılayamadım ben deBugün sonuç maili geldi sandım öldüm heyecandan.Ama anket maili atmışlar online mülakatı değerlendirmeye dair.Umarım en kısa sürede açıklanır.
+1 sabah sabah o maili görmek çok heyecanlandırdı cidden
Ayyyy ben de sabah mahmurluğuyla 10 kez okudum.Olumlu olumsuz nerede diye.Bir de tıklayana kadar anket yazısı gözükmüyordu.Öldüm öldüm dirildim,hala arada bakıyorum bir köşesinde sonuç içeren bir şey var mıydı diyeEkrandaki yazıyı uzun süre algılayamadım ben deOlumlu ya da olumsuz kelimesini aradım durdum
anket olduğunu 30 saniye sonra anladım
![]()
O anketi görünce bende bayılıcaktımEkrandaki yazıyı uzun süre algılayamadım ben deOlumlu ya da olumsuz kelimesini aradım durdum
anket olduğunu 30 saniye sonra anladım
![]()
Kabin memuru ilanına başvurmuştum. Ben geçen sene başvurumda evrakları yüklemiştim. Bu sene güncelledim mi hatırlamıyorum. Ama herhangi bir mail almadım yükleme yapın diyeO anketi görünce bende bayılıcaktımPeki siz take off jr programına mı yoksa take off 101 'e mi başvurdunuz acaba? Çünkü ben take off 101'e başvurdum ve o anket maili yaklaşık 2 hafta önce geldi eğer jr programlarına şuan geliyorsa yine en az 2 hafta bekliycez gibi herhalde her programı tek tek değerlendirip ortak bir mail atacaklar olumlu veya olumsuz
Bir de sizden de adli sicil kaydı, not dökümü vs belgeleri atmanız istendi mi? En son 2 hafta önce istendi benden atınca alındım sandım
ama sonuç yok
![]()
Neyse inşallah en kısa sürede hepimize olumlu bir geri dönüş gelirKabin memuru ilanına başvurmuştum. Ben geçen sene başvurumda evrakları yüklemiştim. Bu sene güncelledim mi hatırlamıyorum. Ama herhangi bir mail almadım yükleme yapın diye
Bana olumlu maili geldi arkadaşlar. Herkese inşallah beklediği gibi gelirNeyse inşallah en kısa sürede hepimize olumlu bir geri dönüş gelir![]()
Şimdiden hayırlı olsun. Online ingilizce mülakata ne zaman girmiştiniz?Bana olumlu maili geldi arkadaşlar. Herkese inşallah beklediği gibi gelir![]()
ay bana da olumlu mail geldi ins cok isteyen herkes de bu hissi yaşar.Kurul mulakati ne zaman olucak acaba simdi istedikleri belgeleri yukleyecegim.Bana olumlu maili geldi arkadaşlar. Herkese inşallah beklediği gibi gelir![]()
Hangi gün mülakata girmiştinizay bana da olumlu mail geldi ins cok isteyen herkes de bu hissi yaşar.Kurul mulakati ne zaman olucak acaba simdi istedikleri belgeleri yukleyecegim.
12 temmuzHangi gün mülakata girmiştiniz![]()
Ayy çok mutlu oldumm tebriklerrBana olumlu maili geldi arkadaşlar. Herkese inşallah beklediği gibi gelir![]()
Çok tebrik ederimmmay bana da olumlu mail geldi ins cok isteyen herkes de bu hissi yaşar.Kurul mulakati ne zaman olucak acaba simdi istedikleri belgeleri yukleyecegim.