Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yer hizmetleri işçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İzmir adına işçi olarak başvuru yaptım. 7 ocak 2. Formu doldurdum izmir adına çağrılan hiç görmedim, acaba denk mi gelmedim yoksa sizin fikriniz izmir için ne zaman çağırmaya başlarlar asgari bir tahmini süresi var mıdır bunun? Şu sms i bizde almak istiyoruz ama gelmiyor:)
Selamlar hocam izmir içinde yakında çağırmalar başlar fark ettiyseniz izmir'i de süre olarak uzattılar ilanı kapatmadılar. Ama istanbulu kapattılar artık sadece dönüşler ve sonrası kaldı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)

• Like
Tepkiler: dragon
Selamlar hocam izmir içinde yakında çağırmalar başlar fark ettiyseniz izmir'i de süre olarak uzattılar ilanı kapatmadılar. Ama istanbulu kapattılar artık sadece dönüşler ve sonrası kaldı hepimizin hakkında hayırlısı olsun inşallah :)
Şuan için izmir ilanı da kapanmış durumda bodrum ve Antalya ilanlarını 31 ocağa kadar uzatmışlar. Tgs resmi sayfasında bakabilirsiniz izmir ilanı da kapandı, ama doğru öncelik olarak istanbula vermişler. İzmiri de umarım çok uzamaz sms gönderirler bekleyeceğiz hayırlısı😊

Şuan için izmir ilanı da kapanmış durumda bodrum ve Antalya ilanlarını 31 ocağa kadar uzatmışlar. Tgs resmi sayfasında bakabilirsiniz izmir ilanı da kapandı, ama doğru öncelik olarak istanbula vermişler. İzmiri de umarım çok uzamaz sms gönderirler bekleyeceğiz hayırlısı😊
inşallah hocam

• Like
Tepkiler: dragon

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.