Pozisyon veya İlan Adı
Tgs yer hizmetleri işçisi
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
İstanbul için dönüşler haftaya başlar diye düşünüyorum. Şuan aktif olarak Sabiha Gökçen Havalimanı için mülakata başladılar. Ancak sofor ler için iga ya da çağırmışlar. Bu sebeple haftaya bazı şeyler netleşir diye düşünüyorum. Bu benim görüşüm bilgin olsun hepimize hayırlı haberler almayı Rabbim nasip etsin
İzmir adına işçi olarak başvuru yaptım. 7 ocak 2. Formu doldurdum izmir adına çağrılan hiç görmedim, acaba denk mi gelmedim yoksa sizin fikriniz izmir için ne zaman çağırmaya başlarlar asgari bir tahmini süresi var mıdır bunun? Şu sms i bizde almak istiyoruz ama gelmiyor:)

İzmir adına işçi olarak başvuru yaptım. 7 ocak 2. Formu doldurdum izmir adına çağrılan hiç görmedim, acaba denk mi gelmedim yoksa sizin fikriniz izmir için ne zaman çağırmaya başlarlar asgari bir tahmini süresi var mıdır bunun? Şu sms i bizde almak istiyoruz ama gelmiyor:)
?

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.