Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Haziran sonunda sınava girip olumlu dönüş alan var mı? Benimle giren bazı arkadaşlara olumsuz dönmüşler ama olumlu dönülen duymadım hiç. Mayısta sınava girenlerin oryantasyon süreci başlıyormuş sanırım.
Haziran sonunda sınava girip olumlu dönüş alan var mı? Benimle giren bazı arkadaşlara olumsuz dönmüşler ama olumlu dönülen duymadım hiç. Mayısta sınava girenlerin oryantasyon süreci başlıyormuş sanırım.
oryantasyon konusu kesin ya iş teklifi gidenler oldu bizzat bildiğim ve eğitim sürecine başlıyorlar. Belki adı oryantasyon değildir o kısmını bilemiyorum
oryantasyon konusu kesin ya iş teklifi gidenler oldu bizzat bildiğim ve eğitim sürecine başlıyorlar. Belki adı oryantasyon değildir o kısmını bilemiyorum
Durumlar çok değişik bir arkadaşımada olumlu haber gelmiş fakat daha sağlık muayenesi için tarih bile vermediler ve bu kadar insan hala olumlu veya olumsuz diye bir haber bekliyorlar 1.5 2 ay içerisinde dönüş olacak dendi fakat 3. Aya gireceğiz neredeyse
Durumlar çok değişik bir arkadaşımada olumlu haber gelmiş fakat daha sağlık muayenesi için tarih bile vermediler ve bu kadar insan hala olumlu veya olumsuz diye bir haber bekliyorlar 1.5 2 ay içerisinde dönüş olacak dendi fakat 3. Aya gireceğiz neredeyse
Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.
Değerli Üyelerimiz, Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç
olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.