Pozisyon veya İlan Adı
Motor bakım teknisyeni
Kategori ve Bilgi Onayı
  1. Onaylandı.
Silme ve İçerik Onayı
  1. Onaylandı.
Sınav sonuçlarında hem olumlu hem olumsuz mailleri aynı gün içerisinde geldi sürekli değişiklik gösteriyor son zamanlarımız zaten yakın zamanda bize de mail atarlar ayrıca sen hepimizden önce mülakata katılmışsın ama sonucun gelmedi daha ne zaman sonuçlanacağı da belirsiz haliyle
umarım dediğiniz gibi olur

Arkadaşlar, sizce bu çalışma bölümünün geleceği var mı? Yani normal uçak teknisyenine göre uçak görmek mümkün olmayacak daha çok fabrika ortamı bu yüzden şüphelerim var. Bilgileri olan paylaşabilir mi lütfen. Düşüncelerinizi de paylaşabilirsiniz.

Benzer şüpheler bende de var. Çok da mantıklı gibi gelmesede tk nın ne zaman uçak bakım ilanı açacağını öngöremediğimden olurda kabul maili gelirse kabul ederim diye düşünerek başvurdum. Ama lisans alamadığımız bi çalışma ortamı olacaktır bence. Tabi motor üzerine bi eğitim ve lisaslandırma olacak sanırım mülakatta 1-1.5 sene eğitim vereceklerini söylemişlerdi.

Benzer şüpheler bende de var. Çok da mantıklı gibi gelmesede tk nın ne zaman uçak bakım ilanı açacağını öngöremediğimden olurda kabul maili gelirse kabul ederim diye düşünerek başvurdum. Ama lisans alamadığımız bi çalışma ortamı olacaktır bence. Tabi motor üzerine bi eğitim ve lisaslandırma olacak sanırım mülakatta 1-1.5 sene eğitim vereceklerini söylemişlerdi.
Başka yerden haber bekliyorum bu yüzden ben çok kararsızım açıkçası.

Arkadaşlar varmı bi gelişme yeni cevaplar gelen felan

Şaka gibi tek umudum vardı o da gitti..

Konuyu görüntüleyenler

Bizimle Bağlantıda Kal 👋

Havacılık şirketlerinin değerlendirme süreçlerine hazırlanmak veya Genel İngilizce bilgini geliştirmek istersen aşağıdaki bağlantıdan Premium Üyelik sayfamızı ziyaret edebilirsin.

⭐ Premium Instagram LinkedIn
Değerli Üyelerimiz,
Havacılık şirketlerinin kurumsal iletişim adresleri (web siteleri, telefon numaraları, mail adresleri vs.) hariç olmak üzere, üyelerimizi dış platformlara yönlendirme davranışı kesinlikle yasaktır. Anlayışınız için teşekkür eder, iyi forumlar dileriz.